Privaatsuspoliitika | Top Slot Site | Mobile Casino Online | £ € $ 800 boonus :)
100% ohutu
About-Us-2

Privaatsuspoliitika

mina. privaatsus

  1. ProgressPlay Limited (the "ettevõte") on võtnud endale kohustuse kaitsta teie privaatsust ja isikuandmeid (“Isiklik informatsioon& Rdquo;).
  2. Firma on loonud selle Privaatsus teile teada, millist teavet Ettevõtte (või teiste tema nimel) collect from You when You use the Company's services via its online or mobile offerings (the "teenused"), kuidas seda teavet kogutakse ja kuidas seda kasutada.
  3. Käesolev privaatsuspoliitika on osa ning neid tuleks lugeda koos Tingimused. When You access or use the Company's offering and/or Services, Te nõustute, et ettevõtte (või teiste tema nimel) võib koguda, kasutada ja avalikustada oma teavet (sealhulgas Isikuandmed) vastavalt tingimustele käesoleva Privaatsus.

II. Teabe kogumine

  1. Ettevõte (või teiste tema nimel) kogub isikuandmeid,, sealhulgas piiranguteta, Sinu nimi, sünnikuupäev, krediitkaardi andmed, kodus või muud füüsilist aadressi, e-posti aadress, telefoninumber ja muud kontaktandmed. Ettevõte (või teiste tema nimel) Samuti kogub tegevus samamoodi unikaalne Sa mis kogub teatud haldus- ja liiklusinfo sealhulgas ilma piiranguteta allika IP aadress, kellaaega, kuupäeva juurdepääsu, veebi ja mobiilse lehekülg(s) külastas, keelekasutus, tarkvara krahhiaruannete ja brauseri tüüp.
  2. Ettevõte (või teiste tema nimel) kogub eelnimetatud andmeid, kui kasutate Teenuseid või kui ta annab Company, ja ka teie sidet Company. Te olete vastutav selle eest, täpsust oma isikuandmeid ja kogu muu teabe saadate Company (või teiste tema nimel). Inaccurate information will affect the information You receive when using the Services and the Company's ability to contact You as contemplated in this Privacy Policy. Võite uuendada oma isikuandmeid, kui logite sisse oma kontole ja uuendada oma isiklikke andmeid või e-posti klienditoega customersupport@instantgamesupport.com.
  3. Teenuse kvaliteedi tagamise üleskutsed Sa klienditeeninduse osakonda võib registreerida, ja selliseid dokumente säilitatakse ja kasutatakse ettevõtte poolt oma äranägemise.

III. Informatsiooni kasutamine

  1. Firma kasutab Isikuandmed ja muu teave Ettevõtte (või teiste tema nimel) koguda või umbes Sa pakkuda Teenused, pakkuda kliendituge, võtta vajalikud turvalisuse ja identiteedi kontrollile, töödelda mõnda võrgus või mobiiltelefoni tehinguid, vastama teatud äri ja / või regulatiivsed nõuded ja mis tahes muul eesmärgil, mis on seotud teenuste toimimine. Ettevõte võib Teie isiklikke andmeid avaldada (ja mis tahes muud teavet) kolmandatele isikutele, mis pakuvad teenuseid Company, et võimaldada, lubada või parandada teenuste säte, et Sa. Ilma erandeid eespool, Teie isikuandmeid avalikustada töötajatele ja töötajate Ettevõtte eesmärgil pakub tugiteenuseid, krediidiriski juhtimise teenuseid ja pettuste ennetamise teenused, to the Company's accountants and auditors for accounting and auditing purposes and to the Company's partners for the purpose of payment processing, Teie isikuandmeid võidakse kasutada ka ettevõtte, igal oma litsentsiaadiga ja / või sidusettevõtete (sealhulgas mis tahes teenuse pakkujad nende nimel) (et kõik peaksid olema "turundajad") Et pakkuda Teile sooduspakkumiste ja teavet Teenused samuti toodete ja teenuste Markkinoijat ja muude kolmandate isikute, and in order for us to improve the Company's offering of a range of products and services and improved customer support; tingimusel, Kuid, et Isikuandmed antakse Markkinoijat kasutada üksnes oma opt-in staatus. Sooduspakkumiste võib teile antud erinevate vahenditega, sealhulgas, kuid mitte ainult (mina) e, (ii) telefon, (iii) SMS ja (iv) otsepostituse(v) täiendavad aknad on seest tarkvara. Ettevõte võib kasutada ka eespool toodud teabe jälgida oma teenuste kasutamise ja teiste sisemiseks otstarbeks, nagu hindamiseks, pakkudes, ja parandada teenuste.
  2. Ettevõte võib avalikustada oma isikuandmeid ja muud teavet Ettevõtte (või teiste tema nimel) koguda või umbes, kui seda nõuab seadus, või kui emitent veendunud, heas usus, et selline tegevus on vajalik järgida kehtivat kohtumenetlusest, kohtumäärus või juriidiline protsess, or to protect and defend the Company's rights or property, isikliku turvalisuse Teenuste kasutajate või avalikkuse. Firma jätab endale õiguse jagada eelnimetatud teavet teiste veebikasiinodele, pangad, krediitkaardi ettevõtted, ja muude asjakohaste asutuste ja / või reguleerivatele, kui ettevõte määrab oma äranägemise järgi, mis on petnud või üritanud petta Company, või kui Company kahtlustab Sa toime mõni pettuse (sealhulgas võltsitud makse), või muu keelatud tehing.
  3. Ettevõte võib edastada mis tahes teavet (sealhulgas Isikuandmed) väljaspool oma elukohariiki ja väljaspool Euroopa Liitu ja hoidke seda teistes riikides; andmekaitse ja teiste seaduste nendes riikides ei pruugi olla nii kõikehõlmav kui need Euroopa Liidu - Sellistel juhtudel Ettevõtte võtab meetmeid, et tagada piisav kaitse on antud oma isikuandmetele.

IV. Andmete säilitamine

  1. Firma säilitab kõik teie isikuandmeid ajaks kohaldatavate õigusaktidega sätestatud ja direktiivid Malta Gaming Authority ja / või Ühendkuningriigi hasartmängukomisjon, kui kohaldatav. Kuigi võite taotleda Ettevõtte kustutada mis tahes ja kõik oma isikuandmeid, taotluse vastatakse ainult nii kaua, kui see on kooskõlas kehtivate õigusaktidega ja direktiivid Malta Gaming Authority ja / või Ühendkuningriigi hasartmängukomisjon, kui kohaldatav.

V. Valik / Opt-Out

  1. Võite loobuda saamist reklaam side Ettevõtte saates tühja e-mail sõnaga & ldquo; Eemalda” et customersupport@instantgamesupport.com; Kui Teil on küsimusi, mis on seotud loobudes, võtke ühendust meie klienditoega. Pange tähele, et isegi siis, kui te loobumine, Ettevõtte võib jätkuvalt saata teile teenusega seotud uudiseid ja teated.

ME. küpsised

  1. Ettevõte (või teiste tema nimel) kasutate brauserit funktsioon tuntud küpsised, mis on väikesed tekstifailid, mis paigutatakse Arvuti või seadmeid, kui külastate teatud võrgus või mobiilsetel lehtedel, jälgida oma tegevuse, salvestada Teie eelistused, ja teha Teenused paindlikumaks teie vajadustele, pakkudes paremat ja personaalsemat kogemusi Sa. Küpsised arvutisse salvestatud ja / või seadmed, mida kasutavad ettevõtte aidata jälgida teie tegevust ja edastada teavet, kui kasutate Teenuseid. Küpsised võimaldavad Ettevõtte siduda navigatsiooni informatsiooni lugemas külastusi isiklikku teavet Seltsi.

VII. turvalisus

  1. Firma on rakendanud sobivaid julgeolekupoliitika, eeskirjad ja tehnilised meetmed, et kaitsta ja kaitsta Isikuandmed tema kontrolli all volitamata juurdepääsu, ebaõige kasutamise või avalikustamise, volitamata muutmine, ebaseadusliku hävitamise või juhusliku kaotsimineku. All of the Company's employees and data processors that have access to, ning on seotud töötlemise Isikliku teabe, on kohustatud hoidma saladuses oma andmed.

VIII. Linke teistele saitidele

  1. The Company's website, saidi mobiil ja mobiil taotlus võib sisaldada linke teistele veebilehtedele, mobiilne saidid ja mobiilsed rakendused. muud veebilehed, mobile sites and mobile applications may also reference or link to the Company's website, mobiilne saidi ja / või mobiilirakendus. Firma ei vastuta privaatsust ega sisu selliste muude veebisaitide, mobiilne saidid ja mobiilsed rakendused, ja kogutud teavet nende kolmandate osapoolte veebisaite, mobiilne saidid ja mobiilsed rakendused ei reguleeri seda Privaatsus, ja ettevõtte võta mingit vastutust ega kohustusi jaoks poliitika (sealhulgas privaatsuspoliitikaga), tavad, tegevusest või tegevusetusest selliste kolmandate isikute.

IX. transfeer

  1. Juhul kui äriühing müüb, määrab või kannab mõned või kõik oma äri või vara pärija või omandaja, või kui ettevõte on omandanud või ühendada kolmanda osapoole, või kui Company faile pankrotiavalduse või muutub maksejõuetuks, Ettevõtte võib müüa, loovutada või üle kogu oma isikuandmeid ja muud teavet Teie või Sinust, Sõltumata teie opt staatus, sellise pärija või omandaja, tingimusel, et ettevõtja saab oma nõusoleku.

X. lahtiütlemine

  1. Teabe edastamine Interneti kaudu ei ole täiesti turvaline. Kuigi firma teeb oma parima, et kaitsta teie isikuandmeid, the Company cannot guarantee the security of the data transmitted to the Company's website, mobiilne saidi ja / või mobiilirakendus; edastamine on teie enda vastutusel. vastavalt, Ettevõte (sealhulgas tema juhtide, ametnikud, aktsionäride, tarnijate, nõustajatele, töövõtjate ja tütarettevõtete) ei vastuta mis tahes kaudse, juhuslik, tuleneva kahju ega kahjutasu kasutamisega seotud või vabastamist Isikuandmed sündmuste tagajärjel tekkinud väljaspool meie kontrolli.

XI. Teie nõustumine selle poliitika

  1. By agreeing to the Terms and Conditions during the registration process on the Company's website, mobiilne saidi ja / või mobiilirakendus, või jätkuva Teenuste kasutamise, Te nõustute seda Privaatsus, mis tahes muudatuste Ettevõtte võib teha käesoleva Privaatsuspoliitika aeg-ajalt. The Company will notify You of any such changes to the Privacy Policy by posting the changes on the Company's website, mobiilne saidi ja / või mobiilirakendus, ja Sul on vaja kinnitada selliseid muudatusi. Jätmine kinnitavad selliseid muutusi ei saa te jätkata teenuste kasutamisel. Teie ainsaks puhul, kus Sa ei soovi siduda end sellise muutuse on teenuste kasutamise, ja konto sulgeda.

XII. üldine

  1. Teil on õigus, et näha isikuandmete (määratletud isikuandmete kaitse seaduse 1998) et ettevõte hoiab sinust, saamisel kirjaliku taotluse ja maksmine £10 tasu. Kui olete mures, et mis tahes teavet me hoidke umbes Sa on vale võtke ühendust meie klienditoega meeskond customersupport@instantgamesupport.com

versioon 1.1.4 – 08/08/17, Kehtib kuni edaspidise teatamiseni