100% Safe
Noin-us-2

Privacy Policy

I. yksityisyys

  1. ProgressPlay Limited (the "Yhtiö") on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi ja henkilötietojasi (“Personal Information").
  2. The Company has created this Privacy Policy to let You know what information the Company (tai muut sen puolesta) collect from You when You use the Company's services via its online or mobile offerings (the "Services"), how this information is collected and how is it used.
  3. This Privacy Policy is part of and should be read in conjunction with the Terms and Conditions. When You access or use the Company's offering and/or Services, Käyttäjä hyväksyy, että yhtiö (tai muut sen puolesta) voivat kerätä, use and disclose Your information (mukaan lukien henkilökohtaiset tiedot) mukaisesti ehtojen tämän tietosuojakäytännön.

II. Kerääminen Information

  1. Yritys (tai muut sen puolesta) kerää henkilökohtaisia ​​tietoja, mukaan lukien rajoituksetta, Sinun nimesi, syntymäaika, luottokorttitiedot, koti tai muu fyysinen osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja muut yhteystiedot. Yritys (tai muut sen puolesta) kerää myös toimintaa lokin yksilöllinen Sinä joka kerää tietyt hallinnolliset ja liikennetiedot mukaan lukien rajoituksetta lähde IP-osoite, kellonaika, päivämäärä pääsy, web-ja mobiili sivu(s) vieraillut, kielenkäyttö, ohjelmisto kaatuu raportit ja käytetty selain.
  2. Yritys (tai muut sen puolesta) collects the aforesaid information when You use the Services or when You provide it to the Company, ja myös viestilikennettäsi yhtiön. Olet vastuussa siitä tarkkuudesta Personal Information ja kaikki muut tiedot You esittää Yhtiö (tai muut sen puolesta). Inaccurate information will affect the information You receive when using the Services and the Company's ability to contact You as contemplated in this Privacy Policy. Voit Päivitä tietosi kirjautumalla tilillesi ja päivittää henkilökohtaisia ​​tietoja tai lähettämällä sähköpostia asiakastukeen osoitteessa customersupport@instantgamesupport.com.
  3. For service quality assurance calls made by You to the customer service department may be recorded, and such records stored and used by the Company at its sole discretion.

III. Tietojen käyttäminen

  1. Yhtiö käyttää Personal Information ja muut tiedot yhtiöstä (tai muut sen puolesta) keräävät arviolta Voit toimittaa Services, tarjota asiakastukea, toteuttamaan tarvittavat turvallisuuden ja henkilöllisyyden todentaminen tarkastuksia, käsittele mitään online tai mobiili liiketoimien, meet certain business and/or regulatory requirements and for any other purpose related to the operation of the Services. Yhtiö voi luovuttaa henkilötietojasi (ja muut tiedot) kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat palveluja yhtiölle, jotta, käyttöön tai parantaa Palveluiden You. Poikkeamatta edellä, Henkilötietojasi luovuteta työntekijöille ja toimihenkilöille yhtiön varten tukipalveluiden, luotto hoitopalvelut ja petosten ehkäisypalvelut, to the Company's accountants and auditors for accounting and auditing purposes and to the Company's partners for the purpose of payment processing, Your Personal Information may also be used by the Company, any of its licensees and/or affiliated companies (including any service providers on their behalf) (all being the "Marketers") to provide You with promotional offers and information regarding the Services as well as products and services from the Marketers and other third parties, and in order for us to improve the Company's offering of a range of products and services and improved customer support; mikäli, kuitenkin, that the Personal Information will be provided to the Marketers solely on Your opt-in status. The promotional offers may be provided to You by various means, including but not limited to (minä) email, (ii) telephone, (iii) SMS and (iv) direct mail(v) additional windows opening from within the software. Yhtiö voi myös käyttää mainittujen tietojen seurata Palvelujen käyttöä ja muihin sisäisiin tarkoituksiin, kuten arvioimalla, tarjoaminen, ja parantamalla Services.
  2. Yhtiö voi paljastaa asiakkaan henkilötiedot ja muita tietoja yhtiöstä (tai muut sen puolesta) keräävät arviolta jos sitä vaatii lain, tai mikäli Yhtiö uskoo hyvässä uskossa, että se on noudattanut nykyisen oikeuskäsittelyn, tuomiota tai oikeusprosessin, or to protect and defend the Company's rights or property, henkilökohtaisen turvallisuuden Palveluiden käyttäjien tai yleisön. Yhtiö pidättää itsellään oikeuden jakaa edellä mainitut tiedot muiden online-pelaamista sivustoja, pankit, luottokorttiyhtiöt, and appropriate agencies and/or regulators, jos Yhtiö määrittää oman harkintansa mukaan, että Olet pettänyt tai yrittänyt huijata yhtiölle, tai mikäli Yhtiö epäilee You syyllistyvän vilpilliseen toimintaan (including fraudulent payment), tai mikä tahansa muu kielletty keskittymä.
  3. Yhtiö voi siirtää tietoja (mukaan lukien henkilökohtaiset tiedot) ulkopuolella Asuinmaasi ja Euroopan unionin ulkopuolella ja tallentaa sen muissa maissa; tietosuoja- ja muiden lakien näistä maista ei välttämättä ole yhtä kattava kuin Euroopan unionissa - Näissä tapauksissa yhtiö ryhtyy toimenpiteisiin varmistaakseen, että riittävä suoja annetaan Personal Information.

IV. Tietojen säilyttäminen

  1. Yhtiö säilyttää kaikki henkilökohtaiset tiedot asetettu aika sovellettavan lainsäädännön ja direktiivien Maltan Gaming Authority ja / tai UK Gambling Commission, soveltuvin. Vaikka Voit pyytää Yhtiöltä poistaa minkä tahansa ja kaikki henkilökohtaiset tiedot, the request will be answered only as long as it is compliant with applicable legislation and the directives of Malta Gaming Authority and/or of the UK Gambling Commission, soveltuvin.

V. Valinta / Jättäytyä syrjään

  1. You may opt-out from receiving promotional communications from the Company by sending a blank e-mail with the word “Remove” to customersupport@instantgamesupport.com; Jos Sinulla on kysymyksiä, jotka liittyvät valitsevat-out, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Please note that even if you opt-out, the Company may continue to send you service-related updates and notifications.

VI. Evästeet

  1. Yritys (tai muut sen puolesta) Käytä selaimen ominaisuutta kutsutaan evästeet, jotka ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka saatetaan Tietokone tai laitteita, kun käyt tietyissä tai mobiilisivuilla, seurata Toimintanne, tallentaa Asetukset, ja tekevät palvelut vastaamaan paremmin Your tarpeisiin toimittamalla paremman ja yksilöllisemmän kokemuksen You. Evästeet tallennetaan tietokoneeseen ja / tai laitteita ja niitä käytetään yhtiön auttaa jäljittämään Oma toiminta ja välittää tietoa Käytät Services. Cookies can allow the Company to associate navigational information from browsing visits with personal information you provide to the Company.

VII. turvallisuus

  1. Yhtiö on toteuttanut sopivia suojauskäytännöt, sääntöjä ja teknisiä toimenpiteitä ja turvata Personal Information valvonnassaan luvattomalta käytöltä, virheellinen käyttö tai julkistaminen, luvaton muuttaminen, laittoman tuhoamisen tai vahingossa tapahtuvan häviämisen. All of the Company's employees and data processors that have access to, ja liittyy käsittelyyn Personal Information, velvoitetaan noudattamaan luottamuksellisuutta Tietosi.

VIII. Linkkejä muille sivuille

  1. The Company's website, mobiilisivusto ja mobiilisovellus voi olla linkkejä muille sivustoille, mobiilisivustot ja mobiilisovellusten. Muut sivustot, mobile sites and mobile applications may also reference or link to the Company's website, mobiilisivusto ja / tai mobiilisovellus. Yhtiö ei ole vastuussa yksityisyyden tai sisällöstä tällaisten muiden sivustojen, mobiilisivustot ja mobiilisovellusten, ja kaikki tiedot kerättiin nämä kolmannen osapuolen sivustot, mobiilisivustot ja mobiilisovellusten ei kuulu tämän Privacy Policy, ja yhtiö ottaa minkäänlaista vastuuta mistään politiikkaa (mukaan lukien tietosuojakäytäntöihin), käytännöt, toimista tai laiminlyönneistä tällaisten kolmansien osapuolten.

IX. Siirtää

  1. Siinä tapauksessa, että yhtiö myy, luovuttaa tai siirtää osa tai kaikki sen liiketoiminta tai hyödykkeitä seuraaja tai hankkija, tai mikäli Yhtiö on hankkinut tai sulautua kolmannen osapuolen, tai mikäli Yhtiö hakeutuu konkurssiin tai maksukyvyttömäksi, Yhtiö voi myydä, luovuttaa tai siirtää kaikki henkilökohtaiset tiedot ja muut tiedot, jotka annat tai noin You, Riippumatta opt tila, tällaiseen seuraaja tai hankkija, provided the Company obtains Your consent.

X. Disclaimer

  1. The transmission of information via the internet is not completely secure. Although the Company does its best to protect Your Personal Information, the Company cannot guarantee the security of the data transmitted to the Company's website, mobiilisivusto ja / tai mobiilisovellus; transmission is at Your own risk. Accordingly, the Company (mukaan lukien sen johtajat, upseerit, osakkeenomistajat, toimittajat, neuvonantajat, urakoitsijat ja yhteistyökumppanit) ei mistään epäsuorista, satunnainen, consequential or punitive damages relating to the use or release of Personal Information resulting from events outside of our control.

XI. Your hyväksyy tämän Policy

  1. By agreeing to the Terms and Conditions during the registration process on the Company's website, mobiilisivusto ja / tai mobiilisovellus, tai jatkuva käyttö Services, Käyttäjä sitoutuu tähän Privacy Policy, ja muutoksiin Yhtiö saattaa tehdä tähän Privacy Policy aika ajoin. The Company will notify You of any such changes to the Privacy Policy by posting the changes on the Company's website, mobiilisivusto ja / tai mobiilisovellus, ja Sinua vaaditaan vahvistamaan tällaisten muutosten. Epäonnistuminen vahvistamaan tällainen muutos estää Et jatkamasta käyttämällä Services. Ainoa keino ratkaista tilanne, jossa käyttäjä ei halua sitoutua tällainen muutos on lopettaa Palvelujen, ja sulkea tilisi.

XII. General

  1. You have the right to see personal data (as defined in the Data Protection Act 1998) that the Company keeps about you, upon receipt of a written request and payment of a £10 fee. If You are concerned that any of the information we hold about You is incorrect please contact our customer support team at customersupport@instantgamesupport.com

Version 1.1.4 – 08/08/17, Valid until further Notice