About-Us-2

Banking

celengan

Sadurunge nggawe simpenan kanggo muter karo dhuwit nyata, sampeyan perlu kanggo ndhaftar lan mlebu. Kanggo saben cara pembayaran, sing diwenehi instruksi rincian. Sampeyan uga bisa nggawe akun kapisah kanggo saben mode disenengi pembayaran. Tindakake langkah ing ngisor iki kanggo nggawe simpenan kanggo akun:

.Klik ing "Cashier" lambang lan pilih pilihan simpenan.
.Pilih mode simpenan.
.Ngrampungake wangun related kanggo simpenan cara milih, lan klik ing simpenan.
.mode disenengi pembayaran bakal kebak lan akun aken.
.A mail gegayutan kanggo rincian transaksi wis dikirim.

Kabeh rincian banking sing rampung aman minangka TopSlotSite migunakake paling anyar enkripsi lan pangayoman lunak.

Kabeh layanan financial online conducted dening TopSlotSite sing diwenehake dening Olorra Manajemen Limited. Click here ngerti liyane.

watesan Player lan exclusions klik kene.

depositing cara

Ngisor mangga golek theTopSlotSite Cara Pembayaran Table. Kanggo instruksi lengkap babagan saben cara pembayaran, klik simbol cara. Saliyane, sampeyan bisa menet ing sembarang NGGAWE AKUN pranala kanggo mbukak akun anyar kanggo cara pembayaran sing cocog.

KREDIT lan debit SIM
Cepet £ / € / $

 

We nampa celengan saka akeh kredit SIM lan debit kalebu Visa, Visa Debit, Visa Electron, Visa Delta, MasterCard, Maestro, JCB, Solo, Switch, Diners Club and Discover.
.Fast multi-currency transaction using your Debit/Credit card.
.Funds are instantly available in your TopSlotSite account once transferred
.Fully compliant with Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS)
.Contact & Support: for any issues concerning your credit/debit cards, please contact our support.
.How to fund: Funds can me made using your Credit/Debit card.

NETELLER
Cepet £ / € / $

 

NETeller iku layanan transaksi online cepet lan arang banget aman sing ngijini sampeyan kanggo simpenan dhuwit cepet menyang akun TopSlotSite.
.wektu total suda kanggo 24 jam kanggo pemain VIP.
.NETeller menehi 24/7 Dhukungan pelanggan
.situs web:www.neteller.com kasedhiya ing macem-macem basa (Japanese, German, Danish, Spanish, French, Italia, Turkish, Swedish, Polish).
.Freephone: (+) 800-7767-6343 (Australia, Austria, Belgium, China, Denmark, Finland, France, Jerman, Hong Kong, Ireland, Italia, Japan, Macau, Walanda, Norway, Portugal, Singapore, Spanyol, Taiwan, UK)
.E-mail: support@neteller.com
.How to fund: Sampeyan bisa dana akun NETeller nggunakake metode: Kartu kredit (pembayaran Cary diproses ing wektu nyata, menehi sampeyan akses cepet menyang dana!), online Priksa (EFT), InstaCASH, lan Wire Bank.
.Internet Banking: sawetara bank-bank ngidini pelanggan kanggo transfer dana langsung saka akun bank online menyang akun NETeller sing. Mriksa karo bank kanggo mangerteni rincian liyane.
.Simpenan nganti $250 marang Pendhaftaran akun lan nganti $2500 marang konfirmasi saka bank rincian akun.

Skrill (Moneybookers)
Cepet £ / € / $

 

.Skrill iku jeneng anyar kanggo Moneybookers, layanan pembayaran global trep kanggo nransfer dhuwit liwat internet.
.Lokal layanan karo 12 basa didhukung lan pilihan pembayaran domestik ing liwat 30 negara.
.layanan tambahan kayata ngirim SMS lan Faxes.
.Contact & Support:
support telpon Live: +44 870 383 0232
Dhukungan email kasedhiya ing tengah support ing www.moneybookers.com
support telpon Live at (+44) 870 383 0232 Senin - Minggu 9:00 – 18:00 GMT.
fax: UK 0870 922 3274, USA 509 271 5556, Jerman 032 211 0899 0014, Walanda 020 524 8418, France 01 5301 0809, International (+1) 509 271 5556 or (+44) 870 922 3274.
.How to fund: Register kabeh kredit / kertu debit lan bank rincian karo Moneybookers lan digunakake kanggo mbayar ing liwat 20,000 kopi online. Iki tegese sampeyan ora perlu kanggo nyedhiyani saben wektu sampeyan pengin tuku barang lan layanan online.

UKASH
Cepet £ / € / $

 

UKash iku layanan pembayaran sing migunakake siap-kanggo-nglampahi voucer ngemot kode 19 digit. Sampeyan bisa tuku UKash voucer online utawa karo awis utawa SIM ing ewu lokasi kayata kopi lokal lan agen warta, banjur nggunakake voucer kanggo mbayar barang lan layanan (ngendi Ditampa). Sampeyan ora perlu kanggo ndhaftar utawa nyedhiyani sembarang rincian pribadi. Sampeyan ora malah kudu akun bank.

.Ngerteni luwih ing www.ukash.com
.Kanggo mbayar liwat UKash, mung milih pilihan Ukash saka Cashier in TopSlotSite . Banjur ketik kode 19 digit lan ing Nilai saka voucer ing. Your payment is accepted immediately.
.Sampeyan bisa nggunakake UKash kanggo nggawe pembayaran siji saka £ 5 kanggo £ 200 (utawa padha karo). Minangka ther ora "akun", no further payments can be taken from you. When you want to pay again, mung njaluk liyane Ukash.

 

Sawise sampeyan wis nambahake dana dijaluk menyang akun, sampeyan banjur bakal dikirim email konfirmasi karo kabeh rincian transaksi ditambahaké.

Yen duwe masalah karo dana depositing, aja padha sumelang, sampeyan bisa hubungi salah siji saka wong kita Highly dilatih layanan customer 24 jam ing dina dening email, telpon utawa online – Contact Us .