About-Us-2

bantuan

depositing

Kanggo miwiti muter ing TopSlotSite , tindakake 3 langkah-langkah prasaja kanggo ndhaftar.

Sawise sampeyan kedhaftar, mlebet lan simpenan kanggo muter kanggo dhuwit nyata. Urutan bener lambang "Cashier" ngiring dening "simpenan". Sampeyan bisa duwe manfaat mode disenengi pembayaran. Ngrampungake kabeh rincian karo informasi sing bener lan klik simpenan.

Sampeyan bakal dikenani biaya marang mode pembayaran lan jumlah bakal ditransfer kanggo akun casino Panjenengan. Minangka saben kawicaksanan banking, sampeyan bakal nampa email konfirmasi kanggo rincian transaksi.

Mangga deleng bagean Banking kanggo rincian liyane.

Bonus lan Promosi Online

Sing aken karo 100% bonus saka simpenan dhisikan nalika nggawe simpenan pisanan akun.

Njupuk dipikir ing promosi lan bonus informasi paling pungkasan kanggo nggawe MediaWiki ing kita.

Payouts lan sacara

Cashing ing winnings Panjenengan punika prasaja lan gampang ing TopSlotSite .

Pilih "Cashier" lambang ngiring dening "Pengeluaran" pilihan. Enter the amount by using your preferred mode of withdrawal and confirm all the details required in the form. A mail confirmation for this transaction is sent. Processing of your request takes 3 working days to be reflected in your account summary. You can always cancel your request and the amount is placed back into our account. As per mandatory rules, an email is sent when the amount is credited to your account.

Please refer to the Banking web page for more details regarding the Withdrawal and Cashing out policies.

Kirim kita

Sampeyan bisa tansah mail kita yen ana masalah babagan akun.

Priksa metu kita hubungi kita web page for more details.