Fox Digdaya

Sikat munggah ing andhap asor kanggo ketemu fox paling articulate kutha ing situs slot. Impeccably disandangi ing tux a, Pak. Foxin Digdaya diputer inang iki 5 reel 25 payline mobile lan desktop slot game. Radiating udhara sugih lan béda saka wong (??) ing printah, kang lan Asu kang bakal lavish sampeyan karo loman lan menang sing.

Fox Digdaya simbol

3D sugih, fox tema mobile lan slot desktop njupuk jajan kanggo gathekan lan kreatifitas. Ingkang wis ngimpi saka fox sugih lan brood saka asu bakal nyilihake sing tangan ngewangi kanggo menang menang menginake lan arang banget lucrative? Saat sing indah dirancang tumindak njupuk Panggonan ing kamar urip mewah karo asu sneaking bab lan muter ing reels. Nampilake pratandha kasugihan sing mobil, etuking emas, panggonan lan emas ing apik simbol kertu.

Game Features

Wilds: Master saka omah gedhong ayu, Pak. Fox katon ing reels kanggo ngowahi urutan menyang, dening substituting kanggo liyane saka simbol. Ngrampungake tugas iki, lan sampeyan bisa menang 2,000 dhuwit recehan minangka bonus kanggo ngewangi wong.

Scatters: The Foxin Digdaya game ora arep bali P nyerahke. Golek kasebar Pot simbol Gold ngendi wae ing reels lan sampeyan bisa menang nganti 100 kaping taruhan wagered.

Rampung demo saka Fox Mansion, dening njalari ing 10 free game lan pindho menang Panjenengan. Cukup katon kanggo 3 utawa luwih saka 3 saka kasebar pot of Gold simbol ing reels lan sampeyan bisa maneh micu giliran game free. Asu nengsemake bakal wis luwih seneng-seneng nepsu kanthi ngowahi munggah ing reels lan nambah simbol alam bébas.

The Fox Asu mung ora bisa tetep isih lan bakal pop munggah ing reels ngowahi mau menyang wilds. Iku bisa kanggo ngontrol antics sing main ing Feature Super Bet. Sampeyan bisa njupuk Pup siji ing 3rd reel dening mbayar 25 coins. Pay 35 or 50 dhuwit recehan lan nonton wong nguripake 2, 3 and 4 reels, utawa kabeh reels menyang wilds mungguh.

Sampeyan bisa nambah pribadi Dana Fox kang dening nrima loman saka Pak. Fox Digdaya. Panjenengane bakal munggah ndhuwur imbangan acak. Awit wongé bakal nglilani sampeyan nemokake Leprechaun lan sak tenane goyangake wong lan kosongaké celana karo fitur Leprechaun Shake Down.

Ana iku durung fitur Spinning dhuwit liyane nunggu sampeyan. Gamble lan menang salah siji 2x utawa 4x multiplier dening bener ngiro-iro werna kertu utawa miturut kertu mungguh.

Min / Max Bet per spin (£/$/€): 0.01 – 2.0

Jackpots (£/$/€): 2,000 coins (base game)

Closing thoughts

Njupuk Panggonan ndhuwur kanggo Graphic 3D ngédap sawijining, animasi lan fun kapenuhan sawijining pendekatan kanggo tema unik, Fox Digdaya cocog jackpot. Bask ing Hospitality Foxy lan nggawa ngarep hadiah parting saka menang apik banget.