Wild Toro

The Wild Toro Slots Bonus will immediately enliven up your mood with a very cartoon like set-up of a small town in Spain, ana sing acak diselehake huts karo wong roaming watara ing latar mburi tumit. Ing tema slot iki adhedhasar sapi onomatopia olahraga rakyat saka Spanyol ngendi matador sing gelut karo sapi ageng. Dadi konsep kuwi sing minangka kakehan matador sing saged overpower bantheng utawa kosok-balene, payouts njaluk ditambahaké kanggo dompet Panjenengan. voices muffled wong sing disetel ing latar mburi kanggo menehi aran saka kutha sibuk.

Play Now

Babagan Developer Wild Toro Slot

Elk studio salah siji sing gawe sing wis ngatur kanggo nggawe tandha ing industri game karo game kaya bloopers lan slot Wild Toro. Pangembang milai sawijining operasi papat taun maneh lan wis kasil dikirim 8 game nganti saiki. Perusahaan iki arep kanggo kemajuan ing domain banget rauh looking ing kualitas urutane critane game padha nyedhiyani.

About the Game

Ing sawetara totoan tumiba ing antarane 0.20 ing game iki casino online. Simbul slot Wild Toro sing unik banget. Sampeyan wis an orange ngiris nganggo piso ing antarane, mawar, penggemar hiasan ing kain werna lan 3 dhuwit recehan beda mas salaka lan tembaga. Banjur ana simbol Wild Toro alam bébas ditulis diiringake ing werna kuning diselehake tengen papan rol. buyar iku matador duka karo mustache cilik. Banjur ana, mesthi, ing alam bébas lumampah saka game yaiku sapi duka karo sungu lan untu amba esem ing sampeyan. Roses ngasilaken sing Nilai maksimum 1,000 kridit ngiring dening orange knifed karo 500 coins. ana 178 paylines menang.

Simbol Wild nggantosaken kabeh kajaba kanggo buyar kanggo nggawe menang kombinasi sing. A payline karo simbol Wild pamer saka mbayari paling. Simbol Wild Toro katon mung ing rol kalima. Banteng alam bébas tumindak minangka Wild Lumampah lan bergerak horisontal tengen karo saben muter. Minangka iku gerakane, ngganti kabeh Matadors kanggo wilds banjur settles minangka Wild ing rol pisanan. njupuk 3 Matadors ing reels kapindho, katelu, lan reels papat akun kanggo free re-muter. The Matadors kelet kanggo panggonan lan giliran ekstra teka munggah minangka Matador liyane katon ing reels.

Summary

Play Now

slot Wild Toro iku sawijining game casino online sange kanggo pemain sing mung pengin laze watara karo slot casino, lan ora arep kanggo muter siji beboyo. studio Elk, pangembang wis tenan kesengsem karo urutane critane game ing slot.