Ariana

Ariana punika 5 reel tetep 25 payline slot game from Microgaming. Perlu uga dadi foray paling anyar Microgaming menyang jero banyu tema game slot. Nyediakake efek gak oleh pisan lan calming; tema biru game bakal diputer kanggo dangu.

simbol Ariana

Segara biru jero latar mburi sampurna kanggo Ariana ayu kanggo nglangi watara. Simmering ing suryo srengenge banget; ing chests bandha, suket toya lan tampilan saka amben segara sing simbol mbayar dhuwur saka game slot iki. Simbul kertu 10, J, Q, K lan A misale jek sing dicokot aneh nalika katon ing reels.

Game Features

Ngembangaken simbol fitur bakal netepi winnings teka ing nglukis lan cepet. Iku fitur menarik, endi simbol lengkap dibandhingke ing rol bakal nggedhekake kabeh simbol dhuwur ing cocog ing reels liyane. Mengkono mung nalika simbol cocog iku bagéyan saka payline menang.

Wilds: Tèks Arian simbol alam bébas. Bakal sulih simbol liyane kajaba simbol buyar. Simbol alam bébas dibandhingke ing rol pisanan sak giliran free.

Scatters: Simbol bintang segara iku buyar sing bakal mbayar menang buyar. Muncul ing ngendi wae ing reels; sampeyan bisa micu giliran free fitur kapan 3 utawa liyane simbol sing katon.

Sampeyan bakal menang 15 giliran free kang bisa maneh micu kapan simbol bintang segara sing katon sak giliran free.

Fitur simbol ngembangaken katon malah sak giliran free fitur. kene uga, simbol lengkap dibandhingke ing rol pisanan, bakal nggedhekake kabeh cocog simbol dhuwur lan simbol Wild, ing reels liyane.

Min / Max Bet per spin (£/$/€): 0.25 – 125.0

Jackpots (£/$/€): nganti 30,000 (free spins)

Closing thoughts

The Ariana durung liyane ing jero banyu tema slot game. payline tetep bisa dianggep kerugian kanggo pamuter slot Penny. sakabèhé, iku prasaja karo kemungkinan menang ngédap.