panda Pow

Lightning Box slot machine panda Pow wis inspirasi dening sukses franchise movie Kung Fu Panda. Iku casino ora simpenan bonus slot video sing nawakake macem-macem surprises kanggo pemain. Temenan, game fitur estetika Chinese. Bebarengan karo kang visual Dora, iku uga cukup prasaja kanggo muter banget. Game cukup katebak kang ndadekake cukup cocok kanggo wiwitan. Pemain sing diganjar karo menang cilik nanging Kerep saindhenging game.

Play Now

Babagan Developer Panda Pow:

Ngedekke Lightning Box Games sing dilengkapi karo liwat 20 taun saka pengalaman ing ngrancang game karo fokus ing math. ing 2004 padha munggah karo studio dhewe lan miwiti nyediakke slot kanggo industri game. iki casino ora simpenan bonus game iku kurban sing paling.

About game

iki casino ora simpenan bonus game wis sokongan colored abang sing kapenuhan kuil lan ornamen Orient tema. Gawe game wis katahan dipikir tenan prasaja kados tema game orient liyane kasedhiya online, kang ndadekake luwih attainable. Grafis sing uga extraordinarily gampang lan ing wektu sing padha milutaken kang menehi pengalaman game banget penake. Ana limang reels lan telung larik karo 25 paylines tetep. Sampeyan uga bakal nemokake mode otomatis muter game sing ngijini sampeyan nggawe totohan padha maneh lan maneh. Simbul ing reels kalebu iwak mas, lanterns, pembuangan decorated, 3 token emas, a panda baby lan simbol kertu standar.

Fitur liyane iki casino ora simpenan bonus game, minangka nderek:

  • Wild lan Buyar– game iki wis simbol panda sing tumindak minangka loro alam bébas uga buyar. Simbol panda substitutes kanggo kabeh simbol ing reels. Yen sampeyan Titik limang mau bebarengan sing diganjar karo giliran free. Kowe ngadeg kasempatan kanggo menang nganti 20 giliran free saurutan.
  • Simbol Tambahan Wild– The pandas alam bébas ekstra tetep ing muncul sak free giliran babak. Padha bisa muncul anyplace kalebu rol ing 1 lan nambah kasempatan menang. Sampeyan bakal bisa kanggo retrigger fitur ampe ing wektu sampeyan bisa nemokake iku mbuyarake panda cekap.

Play Now

Summary:

panda Pow wis kabeh arep iku, animasi gedhe, aturan prasaja lan ora lali hadiah awis menarik umpetaken ing saindhenging game. iki casino ora simpenan bonus game ora rumit ing kabeh kang ndadekake pamula-loropaken banget.