luchadora

Limang reels lan telung puluh paylines slot, Fighter powered by Thunderkick Software. iki game bonus slot wis inspirasi dening nglipur Highly Mexican Gulat kurban kathah hiburan kanggo pemain.

Play Now

Babagan Developer Luchadora

iki game bonus slot wis dikembangaké déning enom nanging janjeni perusahaan disebut Thunderkick ing collaboration karo Nyx. Ing game online dikembangaké dening perusahaan iki kurban tema wanguné bebarengan karo urutane critane game Creative.

About the Game

iki game bonus slot limang reels karo patang larik slot kang tegese ana papat simbol ing saben rol. Ing telung puluh paylines saka Luchadora sing telpon. Game sing disetel ing ring Gulat karo papat pojokan ditandhani lan akeh posters Gulat sing strewn babagan. sudhut ditandhani bakal duwe peran utama ing fitur bonus. The game bonus slot bisa diputer saka totohan minimal 10p lan munggah menyang nang maksimum £ 100 saben muter ing macem-macem piranti sing kompatibel. Four pegulat masking El Toro, Rayo, ular, lan El Pantera, uga feisty lan Eerie Campeon, sing lambang dhuwur-nilai ing reels. Simbul sedheng Nilai sing dituduhake dening sawetara sayuran Mexican asli kaya mrico lan lombok ing werna. iki game bonus slot uga ngandhut simbol loro bonus. Padha sing digambarke dening Lucha SmackDown lan simbol Bonus Luca.

Ing macem-macem fitur saka slot iki:

  • ring Corners- Sak game biasa yen pegulat katon ing samubarang sudhut centhang kabeh simbol podho rupo liyane ing reels bakal diganti dadi wilds. Iki menehi luwih kemungkinan kang mbentuk kombinasi menang luwih. Wilds bakal nggenteni simbol dhasar.
  • Gulat SmackDown- Ing game biasa, lambang iki bantala mung ing rol 5 lan Anugrah sampeyan 7, 11, or 15 giliran free lan uga ganjaran sampeyan karo nganti 15x multiplier.
  • Perang Free giliran- Fitur iki milai dening kebangkrutan telu utawa luwih Lucha lambang bonus. sampeyan nampa 7, 11, and 15 giliran free kanggo kebangkrutan 3, 4, or 5 simbol bonus. Sudhut ring aktif sak fitur iki. Sembarang landing pegulat ing sembarang mau bakal tetep alam bébas kanggo duration fitur. Kabeh papat pegulat ganti menyang wilds ndadekake lambang liyane duwe bathi La Luchadora njupuk Panggonan kabeh lambang Misterioso Campeon.

Summary

Play Now

luchadora Slot Fantastic sing ora mung katon apik tenan lan menehi kathah hiburan nanging uga ngandhut sawetara fitur bonus Highly maringi hadiah.