Tianlong

Iki 5 reel lan 10 paylines free spins slot machine game. Wis tema mitologi Cina fokus ing naga terbang mitos. slot iki kabeh babagan giliran free lan fitur re-muter alam bébas. Kang slot visual ayu karo fitur menarik slot iki dikempalken nambani lengkap.

Play Now

About gawe saka Tian Long Slot

slot Fantastic iki wis dikembangaké dening Lab cilik perusahaan software ngembangaken Games. Founded in 2008 perusahaan iki spesialisasi ing i-Gaming. They have been developing free spins slot machine game from 2013 lan sing nggawe proses apik banget. Padha aktif ngembangaken game kanggo akeh jeneng amba ing bisnis.

About game

Ing tema mitologi adhedhasar flying dragon apik digawe. Latar mburi kapenuhan wit Cherry lan soundtrack banget sayah. Because this free spins slot machine game has a mythological theme the symbols are bonsai trees, pebbles, kembang, gunung, manik-manik lan pagodas.
Simbol alam bébas iku naga lan mung bantala ing telung reels tengah sing 2,3 ing&4. Sampeyan bisa diganti kabeh simbol kajaba buyar kang Phoenix a. Fitur bonus kalebu:

  • giliran free- nalika sampeyan nampa telung phoenixes ing tengah 3 Reels fitur iki micu. Sampeyan bakal dianugerahi 15 giliran free sak v kang menang bakal tikel. Yen sampeyan nampa 3 utawa luwih saka iki kasebar sak giliran free, a l re alam bébas- muter bisa kelakon lan liyane giliran bisa micu dening kebangkrutan luwih saka telung nyambeh.
  • Ngembangaken Wild Ditolak- Saben wektu alam bébas katon ing reels fitur iki micu. Saben rol ngemot simbol alam bébas bakal mungkasi lan simbol alam bébas bakal isi kabeh posisi. Kabeh menang bakal mbayar lan sampeyan bakal nampa muter free. Yen sampeyan nampa alam bébas sak aktif re-giliran, iki bakal micu fitur maneh.

Ukuran nang Minimal 10p lan ukuran nang maksimum £ 250. This free spins slot machine game can be played on various platforms including your laptops, tablet lan mobiles Panjenengan.

Summary

Grafis ayu slot iki bakal jotosan atine. Lan sanadyan slot iki bisa katon sayah kanggo kowé, sawijining fitur sing enthralling. This free spins slot machine game is all about re-spins and you will get lots of them. game iki wis mréntahaké visual lan urutane critane game sange. Kabeh iku ing siji slot game wis worth kabeh wektu lan dhuwit.

Play Now