Ratu Sang

Ratu Sang iku apik Casino Slot Bonus slot powered by Iron Dog Studio. slot migunakake tema vampire bebarengan karo setelan ndalu serem sing formulir ing sokongan saka reels. Iku slot uga-dirancang karo visuals kreatif lan animasi. uga, soundtrack tegang nambah munggah menyang atmosfer saka slot lan kanthi mangkono, menehi pengalaman luwih makarya kanggo pemain. sakabèhé, slot Bonus Casino Slot iki obah cepet lan nawakake menang amba.

Play Saiki
 

Ketemu bloodsuckers ing agawé Casino Slot Bonus Slot iki!!

iki slot Bonus Casino Slot wis 5 reels, 3 larik lan sange 30 paylines tetep. kene, kabeh tumindak wis mantep nang gapura pemakaman sing sebagian surem dening purnama ing langit lan dijaga dening macem-macem ukiran balung diselehake ing loro sisih.

Simbul Angka sing luwih dhuwur saka slot Bonus Casino Slot iki sing dituduhake dening Ratu, mencorong kristal abang, Pasangan saka kayu-kayuan teken, Van neraka lan vampire rubah. déné, Jack, Ratu, King lan Ace simbol sing dianggep minangka angka ngisor.

uga, lambang alam bébas iku Gargoyle sing mung ana ing baris ndhuwur lan kapan mengkono, iku bakal njaluk digawe dowo kanggo ngisi posisi liyane. Uga bisa sulih wong-wong liya kanggo nggawe combos menang loro saka buyar manah. Menapa malih, minimum lan maksimum taruhan saka £ 0.30 lan £ 90,00 bisa diselehake kene.

Bonus Fitur manca kanggo mriksa metu:

giliran free

Iku bakal urip dening njupuk 3 utawa liyane lambang buyar jantung nang endi wae ing layar kanggo kang pemain bakal entuk ing ngisor iki:

  • Puluh giliran free bakal menang telung nyambeh jantung.
  • Telung puluh giliran free bakal menang papat nyambeh jantung.
  • Sèket giliran free bakal menang limang nyambeh jantung.

Pemain saiki bisa milih salah siji saka 2 free giliran opsi utawa mode:

  • Van Hell Water Suci - ing iki, samubarang wilds banyu suci kebangkrutan ing reels bakal nggedhekake metu siji simbol ing wektu kajaba isine munggah papat posisi. lan, banjur bakal mundur.
  • BloodQueen Potion - nalika potion Sang tampilan ing ndhuwur kaloro, reels katelu utawa papat, iki bakal nyebar kanggo nutupi kabeh rol. uga, karo saben muter sakteruse, reels alam bébas bakal nerusake 1 nyeleh menyang sisih kiwa kajaba iku tumiba mudhun pinggiran.

Kanggo-Sum Up

Play Saiki
 

Ratu Sang wis sampurna pesawat munggah kanggo mangsa Halloween lan kanthi mangkono, penyayang vampire bakal temtunipun kaya slot iki. Iku nawakake lan giliran free meningkat fitur sing ngijini pangentukan pantes. Iki slot bedo dhuwur karo bisa menang saka babagan 1000x saham pamuter. The RTP punika 96.06%.