Tomb Raider Lara Croft

Coba supaya jangkah karo Tomb Raider Lara Croft minangka dheweke dadi ing agawé lan duwe bathi casino petualangan reels. Nggawe mlumpat saka video game kanggo film iki gampang. Mbaleni feat padha, versi slot wis menowo Lara menang hadiah kanggo sampeyan ing Croft 5 reels, 15 game paylines.

Tomb Raider simbol Lara Croft

Tinimbang kang kreatif, gambar menowo katon ing film mbentuk simbul Tomb Raider Lara Croft slot game. Watch Lara minangka dheweke serangan nuduhke menang ing reels karo bedhil dheweke, macan Bengal, Idols, teka-teki lan simbol kertu nuduhake munggah ing reels.

Fitur game

Tomb Raider Lara Croft bakal dominasi 5 reels karo paylines katutup ing 15.

Wild: Logo game saka Tomb Raider Lara Croft bisa Whiplash samubarang simbol liyane metu saka reels kanggo nggawe payline menang. Game 7,500 dhuwit recehan hadiah bisa menang nalika 5 saka simbol sing dituduhake ing reels.

buyar: The Lara kandel lan wani iku buyar sing katon ing reels kapan, ngendi wae kanggo mbayar menang buyar. Dheweke bisa nggawe game liyane maringi hadiah nalika 3 utawa luwih saka dheweke katon ing reels kanggo micu giliran free. menang 10 giliran free karo 3x multiplier. Priksa kene nuduhake kontrol kanggo micu giliran free babak.

Liyane bonus babak kanggo bahan bakar ing menang pamuter Bonus Makam. Jupuk 3 utawa luwih saka simbol Bonus Idol kanggo pemicu game iki kanggo menang nganti 2,500 dhuwit recehan. Pindhah liwat menyang layar anyar ngendi sampeyan kudu Pick 3 kejaba 12 obyek kanggo menang multipliers acak. Diganjar minangka fitur bisa retriggered.

kula / Max Bet saben muter (£ / $ / €): 0.01 - 0.05

jackpots (£ / $ / €): 7,500 dhuwit recehan (game basa)

Closing pikirane

game console Popular nggawe transisi kanggo slot karo werna-werna derajat saka sukses. Tomb Raider Lara Croft luwih tarif karo urutane critane game lan grafis cepet sawijining. Iku mesthi worth muter kanggo payouts apik lan kasenengan.