Katrangan Lore

Yen sing wis tau weruh wong mungsuhan Epic ing film sampeyan bakal setuju iku paling kategori film action. Katrangan Lore wis game slot adhedhasar urutan perang kuwi. perang punika antarane elves, goblins lan krisdayanti lan fitur slot macem-macem karakter menarik minangka simbol. limang reel iki UK slot mobile game wis 25 nang-garis sing tetep kanggo reels. Ana sing music perang kuat ing latar mburi sing menehi aran nyata kanggo game. slot disetel ing sokongan saka gunung lan kraton, lan sampeyan bisa sok dong mirsani titah winged karo getih ing wulu sawijining. totoan wiwit karo 25p nanging max disetel mung ing £ 62.5 muter.

Play Now

About developer Katrangan Lore

perang epik adhedhasar slot game kuat iki dikembangaké dening 1×2 Gaming (Nyx). Padha salah siji saka perusahaan game anjog karo pengalaman sugih ing nggawe macem-macem game slot kanggo situs casino online. game sing playable ing macem-macem internet aktif piranti kayata mobiles lan tablet.

About game

iki UK slot mobile game fitur simbol saka macem-macem karakter kalebu papat pahlawan Elvish. Padha Arior, legal, Derec lan Caldor bebarengan karo simbol saka ujug dadi laut amba a, gandhewo & arrow, waja emas lan kéwan winged. Derec iku simbol saka pahlawan sing kebayar saham paling saka 500x marang limang kebangkrutan sawijining jinis tengen payline aktif. Ana telung simbol fitur khusus dituduhake dening jeneng king Elvish Aliendor, putri Silvertawn lan orc jenenge Bonecrack.

Play Now

  • Bonecrack Bonus: Nalika simbol saka orc katon telu utawa luwih sak muter, sing dijupuk menyang babak bonus. Kene pahlawan acak katon kanggo ngadhepi orc ing swordfight a. Ing mburi babak, sing dianugerahi ganjaran adhedhasar carane apik pahlawan wis perang.
  • Feature Bonus Wild: Ing jawata putri, Silvertawn simbol alam bébas saka iki UK slot mobile game. Nggantosaken kabeh simbol basa kajaba kokain balung lan raja simbol. Five simbol alam bébas tengen payline kebayar sing menang saham nganti 7500 dhuwit recehan banget.
  • buyar Bonus: Aliendor king punika simbol buyar iki UK slot mobile game. Nalika telu utawa luwih saka simbol iki bantala sak muter, sing dianugerahi sepuluh giliran free. Kabeh winnings sak giliran sing tiga.

Summary

Kanthi grafis narik ati lan tema apik, iki UK slot mobile game nawakake hiburan gedhine. Ana kathah ganjaran bonus sing bisa menang banget.