Kepingan

Iki limang rol puluh payline slot saka NextGen Gaming apik nggambaraké kadhemen, fresh lan snowflakes. Sampeyan ora bisa kanggo golek loro snowflakes podho rupo nanging kudhu ora ing game chilly iki utawa iku bakal wis jejere mokal kanggo nggawe menang combos. game iki sumadhiya kanggo muter ing Ora 1 Sites slot.

About Developer ing

Play Saiki

Kepingan wis dikembangaké dening Nyx (NextGen) lan kasedhiya kanggo muter ing Ora 1 Sites slot. Nyx lan NextGen Gaming dikenal kanggo nggawe isi sugih, software casino kualitas. Punika taksih inovasi NextGen ing designs game tengen kabeh format lan Nyx lotre, bingo lan casino modul.

About Game

Iki limang reel karo slot telung larik lan nerangake karo puluh paylines tetep. slot iki bisa diputer ing Ora 1 Sites slot. game iki sumadhiya kanggo muter ing seluler, tablet lan desktop saka 30p kanggo £ 600 saben muter. Reels iku gampang dipirsani lan wis disetel marang sokongan chilly saka malang salju manca ngisor langit lintang-nepsu. Kepingan sing ngambang alon-alon mudhun nyedhak lemah. snowflakes dirancang elaborately saka werna lan designs ing simbol ing reels. Lambang Wild beku iku alam bébas lan bakal ngganti kabeh kanggo nggawe menang combos. Nanging, iku ora bakal ngganti buyar kang lambang buyar beku.

Fitur liyane game iki kalebu:

  1. giliran free- Pemicu fitur iki kanthi njupuk telung utawa luwih saka lambang multicolour buyar. sampeyan nampa 7 giliran free for 3 buyar, 10 giliran free for 4 lan pungkasanipun, 15 giliran free for 5 nyawurake. simbol alam bébas metu ing dalan fitur iki tetep tetep ing panggonan nganti iki liwat. Sampeyan uga bisa pemicu liyane giliran dening njupuk liyane buyar sak fitur.
  2. es wilds- Fitur iki bisa urip kanthi acak sawise muter sembarang. Saben rol ditambahake karo nganti siji lambang alam bébas kanggo ngewangi sampeyan karo sawetara menang luwih.
  3. Angin Wild- Wilds sing ditambahake ing fitur iki padha karo Icy wilds kajaba kene lagi ditambahaké ing wektu muter tinimbang ing mburi muter.

ringkesan

Play Saiki

A game banget atmosfer, Kepingan nerangake karo grafis sange, soothing soundtracks and many bonus features that you can aim for. It gives a high payout of about 96.58% kanggo pemain lan kasedhiya kanggo muter ing Ora 1 Sites slot.