Cherry Blast

Cherry Blast iku salah siji sing paling ora slot simpenan adhedhasar tema saka woh-wohan seger lan warni. game iki pangeling sampurna sing kudu nganggo woh-wohan kanggo tetep sehat. Game fitur woh-wohan endah lan nutritious sing katon atraktif banget ing reels. limang reels slot game iki wis puluh nang-cara sing kurban macem-macem kombinasi menang. Reels sing disetel ing sokongan saka wallpaper abstrak teal sing nambah kaendahan ing simbol. Ana music optimis cepet ing latar mburi supaya sampeyan semangat maneh kabeh cara. totoan ing kene wiwit karo jumlah £ 0,20 lan Max namung £ 40 saben siji. Dadi budget slot sampurna kanggo kabeh Urut saka pemain.

Play Now

About developer Cherry Blast

iki warni ora slot simpenan game iki dikembangaké dening Iron Dog (Nyx). A perusahaan pembangunan slot Creative karo skills ing macem-macem teknologi game sing ndadekake iku bisa kanggo wong-wong mau kanggo ndhukung macem-macem piranti seluler. Supaya sampeyan bisa main game nalika ing Go.

About game

Simbol iki ora slot simpenan game sing strawberries, kiwis, plums, lemons, watermelons, 7s abang, lonceng Golden lan cherries Golden kembar. Simbol mbayar ndhuwur iku cherries emas sing kebayar 1000x ing saham Panjenengan. Menang sing kudu nampa limang jenis sawijining tengen payline a. Beluk saka game iki sing fitur bonus amarga ana wolung wong. Apple saka PC game Pacman, tameng kraton abang lan ijo, star abang, Koruna kraton abang lan ijo, bom Cherry kembar lan bom Cherry siji sing bonus.

  • Cherry bom Bonus: Simbol saka bom Cherry bisa nampa mung tengah rol tengah. Nalika katon sampeyan bisa njaluk apa saka papat fitur. 3 simbol buyar, nganti limang wilds, giliran free utawa bonus liyane game. Bom kembar Cherry simbol sing katon mung sak giliran free lan Anugrah sampeyan karo fitur padha.
  • Dash Bonus: Nalika nampa simbol apple telu sak muter ing ora slot simpenan game, sing dijupuk kanggo tingkat bonus. Iki padha karo game Pacman lan sampeyan kudu milih ing tingkat kangelan saka 1 to 5. Ing tingkat kangelan luwih wis ganjaran luwih saka sing gedhe-gedhe ngisor.
  • Wild lan Buyar: Red lan Koruna ijo nggantosi alam bébas lan buyar simbol mungguh. Wild isine kanggo kabeh simbol kajaba bonus. Buyar menehi menang koin saka 80x marang telung simbol landing.

Summary:

Play Now

Kanthi akeh fitur bonus lan grafis warni, iki ora slot simpenan game punika slot maringi hadiah paling. Karo RTP saka 94%, sampeyan bisa menang macem-macem ganjaran saham dhuwur.