Jungle Roh: Telpon saka Wild

Pindhah ing ekspedisi alas ing Jungle Roh: Telpon saka Wild slot. Nang jero alas, iku lembab, lembab lan daleme akeh kéwan mbebayani lan intimidating swara. iki mobileslots saka NetEnt punika limang rol lan 243 cara kanggo menang slot.

About the Developer

Play Now

iki mobileslots wis dikembangaké dening NetEnt. Perusahaan wis nggawe game sing ora mung nglipur nanging uga teka karo grafis padhang lan inovatif fitur.

About the Game

Five reels lan 243 to 1,024 cara kanggo menang slot, iki mobileslots punika playable tengen kabeh piranti saka 20p kanggo 100 kanggo muter. Banget 3D grafis nyetel ing alas kono alam liar isa urip. Musik latar bisa dadi semangat ngalahaken utawa swara alam sayah. Five kéwan sing beda simbol ing reels. Iki baya, bruwang, habitate, gajah, lan macan. Paling simbol nilai punika macan kang bakal menehi 150 dhuwit recehan limang ing payline a. simbol mbayar kurang sing vines dijamin playing cards A, K, Q, J, and 10.

Fitur liyane kalebu:

  • Symbol Expansion- Saben simbol ing game kalebu buyar wis ditandhani dening kupu. Yen simbol ditandhani karo kupu-kupu iku bagéan saka kumpulan menang, simbol nyebar kanggo isi kabeh rol.
  • ngedongkrak kupu- Fitur iki bisa dijaluk kanthi acak ing game basa. Kupu flutter bab reels lan nyebar siji limang simbol sing ing muter menang.
  • giliran free- Telu utawa luwih lambang kembang muncul ngendi wae ing game basa bakal micu fitur iki. Sampeyan uga bisa menang 15 times your stake bonus if you land four scatters. nanging, yen sampeyan nampa limang nyambeh, sing dianugerahi 50 kaping saham bonus. Sawise sampeyan wis micu fitur iki, sampeyan njaluk kanggo muter karo 1,024 cara kanggo menang. Sampeyan kudu pilih saka limang simbol kewan. Kewan sing pilih bakal dadi nilai mung luwih simbol ing reels sak giliran free. Kabeh limang kewan teka karo nomer tartamtu saka giliran free lan ora giliran liyane free bisa retriggered.
  • Tiger menehi papat giliran free
  • Elephant menehi wolung giliran free
  • Bear menehi rolas giliran free
  • Crocodile menehi nembelas giliran free
  • Cobra menehi puluh giliran free

Summary

Play Now

Jungle Roh: Telpon saka Wild medium kanggo game sing bedo dhuwur. iki mobileslots nerangake karo fitur bonus gedhe lan katon apik tenan.