Shangri-La

Shangri-La Slot game limang reel karo limalas paylines tetep adhedhasar crita mitos saka Tibet kuna. What makes this best slots jackpot game is mind blowing graphics along with an impressive jackpot reward. Game sing disetel ing sokongan saka stream kali karo candhi lan gunung tampilan sing pancen katon gaib. Ing musik ing latar mburi banget gak oleh pisan lan sing mbantu njaga kalem lan fokus pikiran. Ing atmosfer ing game njupuk sampeyan menyang donya temen beda saka bayangan karo inspirasi visuals. Kanggo nyeleh Bets, sampeyan bisa milih saka minangka kurang 20p lan pindhah nganti maksimal game kang £ 90 saben muter.

Play Now

About developer Shangri-La

paling slot jackpot game gaib iki dikembangaké dening NextGen (Nyx), account pembangunan casino populer karo liwat rong puluh saka pengalaman. Padha digawé atusan macem-macem kategori game casino sing wis digawe wong siji saking sedasa perusahaan ing donya.

About game

Iki salah siji sing paling game slot jackpot nalika nerangake kualitas grafis lan swara. Ana sawetara aksara apik macan putih, gajah, rhinos, candhi, piso lan lotus kembang. Simbol mbayar ndhuwur ora liya macan putih sing kuat roars karo nomer menang saka 500 kaping saham. Kanggo sing kudu limang simbol tengen payline kuat, kang baris tengah ing reels. Simbul kurang mbayar sing playing cards diamond, spade, jantung lan klub sing katon kaya gemstones. Ana pitung simbol bonus ing game iki lan padha telung simbol beda saka cah wadon lan papat artefacts shaped oval.

Fitur Wild: Gambar saka cah wadon ayu ing pigura simbol alam bébas lan isine kanggo kabeh simbol basa. tambahan, Gambar kanthi geni surem pigura acak katon minangka alam bébas kanggo kurban kombinasi liyane menang. Ana uga kamungkinan saka dibandhingke alam bébas ngendi kabeh tokoh saka cah wadon katon kanggo kurban menang luwih.

Feature buyar: Roda pandonga punika fitur buyar iki slot jackpot game paling apik lan telu utawa luwih saka iku sing memicu fitur bonus. Lima simbol iki tengen payline uga micu jackpot bonus ngendi njaluk 3000 duwit receh menang. Iki bisa njaluk gedhe yen sampeyan muter karo taruhan dhuwur-nilai.

Play Now

Summary

Kanthi grafis catchy lan simbol warni, iki slot jackpot game paling nawakake macem-macem fitur bonus sampeyan bisa menang saka. Iki saestu game paling apik kanggo nyoba, yen sampeyan ana nganti nggawe sawetara monies serius.