Duck scruffy

Yen tresna nonton kartun nuduhake sampeyan temtunipun bakal tresna Donald Duck karo wawasan lucu lan swara. Duck scruffy wis limang reels slot game adhedhasar kulawarga Ducks kartun. Sampeyan bisa muter iki slot situs bonus paling game karo sawijining 25 paylines tetep. Sokongan saka game iki animasi lake karo kembang lotus lan ta ing rwaning. Gaya kartun musik ing latar mburi tansah sampeyan saya nglipur. Ana sawetara karakter tenan lucu minangka simbol game sing nambah unsur fun reels. Watesan totoan ing game iki wis disetel karo minimal 25p lan max £ 250 saben muter.

Play Now

About developer Duck scruffy

Iki gaya kartun apik sing bisa muter ing slot situs bonus paling iki dikembangaké dening NetEnt. A jeneng account populer ing industri gambling karo atusan game casino digawe kanggo pangguna online.

About game

Ing lucu adhedhasar kartun slot game iki, sampeyan bisa nemokake simbol saka kulawarga Ducks. Wong bisnis bebek lanang, bebek Bojo, bebek teenaged lan rayi kang, bebek enom. Main kertu ing endhog meriam bejat sing ngisor simbol Nilai saka game iki sing bisa muter ing slot situs bonus paling. Bebek lanang kebayar ndhuwur karo 400 kaping ing limang saka sawijining jinis ing payline a. Ana loro simbol bonus ing game lan lagi pacarku ora nyenengake lan simbol bonus liyane.

  • Bonus Wild: Simbol pacarku ora nyenengake iku fitur alam bébas saka game iki lan isine kanggo kabeh wong. Nalika katon ing kombinasi menang, simbol mundak akeh bebek dhuwur lan ayu kanggo nutupi kabeh rol. Mangkono sing bisa nyana sing menang amba karo simbol liyane alam bébas. Sak giliran free, alam bébas katon minangka ngembangaken alam bébas, alam bébas biasa lan kolosal alam bébas sing bisa nutupi telung kabèh reels.
  • Feature buyar: Ana logo with giliran kasebut ing lan iku fitur buyar. Saiki sing ngerti apa ora, sampeyan kudu ngerti carane ora. Nalika muter slot iki ing slot situs bonus paling, sampeyan bakal sok dong mirsani telung simbol buyar mbukak kunci fitur bonus. Iku bisa penghargaan sembarang salah siji saka limang fitur sing uga kasusun giliran free saka enem kanggo limalas.

Play Now

Summary:

Nalika muter game iki ing slot situs bonus paling, sampeyan bakal nemu fun bebarengan karo macem-macem menang bonus.