raging badhak

Raging Rhino Slot adhedhasar satwa tema Afrika. WMS Gaming wis teka munggah karo jinis Luwih beda saka slot kang nawakake fitur unik. Wangsulan: Bab ingkang pisanan kang bakal teka kanggo kabar iku sing wis enem reels tinimbang standar limang. bantala alam bébas Afrika ayu wis dirancang ing latar mburi kang didhukung dening sawetara aksara éndah digambar ing gaya 3D dicokot. kanthi iki, kabeh reels iki bisa katon ing papat posisi beda kang kurban sawetara cara kanggo menang.

Play Now

raging badhak siap ing kothak

raging badhak nawakake enem reels bebarengan karo patang larik saka simbol lan 4096 cara kanggo menang. Supaya menang, sampeyan kudu nggawe kombinasi ing menang kasebut ing reels jejer. Ing latar mburi panas ing sokongan bebarengan karo musik swara kewan bener bakal nggodho sampeyan ing trip iki tanah alam bébas.

Game wis babon sing, mongoose a, lan alligator lan badhak minangka simbol rego dhuwur déné sing gedhe-gedhe ngisor ana simbol kertu biasanipun 9, 10, J, Q, K lan A.

Simbol alam bébas dipungambaraken dening setelan sun ayu konco wit Afrika lan katon kanthi acak ing reels loro, telung, papat lan lima. Iku bisa sulih kanggo kabeh simbol liyane saka simbol bonus kang mirah sparkling amba lan bakal micu fitur bonus kanggo. Simbol badhak kebayar jumlah paling lan bisa dideleng dibandhingke ing kabeh reels.

Fitur bonus

giliran gratis mung bonus ana ing raging badhak. Sampeyan bisa gampang micu dening kebangkrutan macem-macem mranata saka Diamonds iki ing reels. Sanadyan padha ngirim paling sethithik telu ing nomer supaya pemicu paling bonus kanggo sampeyan kang wolung giliran, papat perhiasan, ing tangan liyane, bakal menehi limalas giliran, limang kebayar metu puluh giliran lan enem perhiasan menehi seket giliran kang paling dhuwur ing game. Yen sampeyan bakal bisa kanggo mbentuk kombinasi menang karo simbol alam bébas, iku bakal ngakehake menang dening 2x utawa 3x.

Play Now

final Pikiran

raging badhak Slot misuwur lan gained cukup penggemar-ngisor iki kanggo dhewe wiwit dina dhisikan. Nawakake menang paling saka 12,000 kang asring narik kawigaten wong kanggo menehi pencet. Sanadyan sawetara pemain golek liyane nyaman karo struktur payline biasanipun, wong isih seneng jenis ing game slot iki.