Renegades

Renegades punika visual Dora Bonus Slot UK slot dirilis dening NextGen Gaming. Iku nyritakaké 5 wadon karakter saka eras beda lan donya, sing sing kacathet kanggo kabisan apik lan prestasi. slot Bonus Slot UK duwe urutane critane game nglipur kang janjinipun tema sarwa sawetara animasi paweling. Bonus Slot UK iki playable ing kabeh piranti karo minimal lan taruhan maksimum £ 0.30 lan £ 60,00 mungguh.

Play Saiki
 

Teka lan Entuk menang becik ing Bonus Slot UK iki!!

Fitur slot 5 reels, 3 larik lan 243 cara menang bisa kang tegese menang bakal digawe anggere minangka cocog utawa simbol padha ana ing reels jejer diwiwiti saka sisih kiwa. uga, sokongan saka gunung inggil njangkepi reels marang kang simbol bisa kelakon salah siji horisontal utawa vertikal ditambahi. Nyatane, padha bisa malah dadi amba 3 × 3 lambang supaya kurban potensial liyane menang.

Slot dumadi 5 simbol Angka sing luwih dhuwur kang 5 ladies from across the time such as Raffaela Blaze, milih Dragonslayer, Harries Hellstorm, Ivy Sabreclaw lan Freya (Valkyrie saka Valhalla). lan, angka ngisor sing dituduhake dening 5 mutiara colored.

Lambang alam bébas dikenali minangka Golden 'Wild' sing bakal ngadeg kanggo kabeh simbol liyane kanggo mbentuk kombinasi menang kajaba werna biru lambang bonus es. uga, a jackpot 250x saham pamuter kang bisa angsal dening muter Bonus Slot UK iki pinter.

Bonus Fitur maringi hadiah

Simbol Mega

Senadyan muter sembarang, loro utawa telu reels jejer bakal ngunci lan banjur muter munggah bebarengan kanggo pertunjukan simbol Mega. Pemain bakal nampa Simbol Mega kang nganti telung simbol dhuwur lan telung reels tengen! Mangkono, iki mung bakal nyedhiyani karo menang meningkat.

giliran free

Iki bakal njaluk micu dening manggonke telu utawa luwih simbol bonus biru nang endi wae ing reels. saiki, wolung giliran free bakal diwenehi kanggo pemain pisanan. Sak giliran iki, mung 1 saka renegade Ladies bakal kelakon ing reels bebarengan karo kabeh simbol liyane malah kalebu wilds lan lambang bonus. uga, giliran tambahan bakal micu dening njupuk telung lambang bonus liyane sak babak iki. Mangkono, pemain bakal diwenehi nganti nembelas giliran free in saking.

Kanggo-Sum Up

Play Saiki
 

Renegades minangka slot atraktif sing diputer dening para rawuh gedhe ing saindhenging donya. Isine kualitas grafis ndhuwur lan soundtrack ngalangi. Iku uga nawakake fitur bonus nyengsemaken sing ngidini sawetara ageng menang. Mangkono, iku slot volatility dhuwur karo RTP saka 96.37%.