Valhalla

Iki wektu sing abad tengah adhedhasar slot bonus supaya apa sing menang game. Wis limang reels lan sepuluh paylines tetep. Game sing disetel ing sokongan saka ara-ara ing langit orange. Game pajeg kanggo Viking misuwur lan kasusun saka simbol adhedhasar wong. Ana swara ing latar mburi Gir mechanical Spinning sak giliran. Ana enem tingkat disebut minangka Valhalla giliran sampeyan bisa milih saka. Saben tingkat iki nawakake macem-macem multipliers bebarengan karo giliran free micu dening simbol bonus. Ing tingkat totoan wiwit karo mere a £ 0.10 lan dadi munggah menyang massive £ 2000 saben giliran. dadi, game iki becik kanggo pemain karo jenis macem budget.

Play Now

About developer Valhalla

Developer apik iki slot bonus supaya apa sing menang game iku Betdigital (Nyx). Kanthi akeh taun saka pengalaman lan keahlian ing teknologi modern game, padha kurban pokok pengalaman casino game kanggo pangguna online.

About game

Simbol iki slot bonus supaya apa sing menang game sing helem Viking, sungu jotosan, tamèng Pasangan saka sumbu lan sailboat a. Ana sawetara aksara gaya Viking saka playing cards saka 10 kanggo A. Iki simbol kurang mbayar saka game sing katon banget seneng ing reels. Simbol mbayar ndhuwur iku sailboat karo tentara Viking sing mbayar 2500 dhuwit recehan karo limang jenis sawijining. Mung ana siji simbol bonus ing game iki lan sing simbol saka wong wadon Viking ayu.

  • Feature Wild: The Viking wong wadon iku fitur alam bébas saka iki slot bonus supaya apa sing menang game. simbol punika substitusi kanggo liyane saka simbol game. Nalika lima ing saurutan katon, diwenehi game ndhuwur simbol mbayari kang 2500 coins.
  • Free giliran Tataran: Ana enem tingkat kasebut sadurungé lan padha kurban macem-macem bonus. Pertamane, tingkat, kang standar ing, alam bébas katon ing rol tengah. Ing tingkat kapindho nawakake alam bébas ngembangaken sing isine kabeh rol bebarengan karo 2x multiplier. Ing tingkat katelu menehi multiplier 4x karo ngembangaken alam bébas lan respins. Next up sing 6x, 8x lan 10x multipliers karo loro, telu lan papat respins. Kabeh tingkat saka liya liwat kanggo kalima wis ngembangaken simbol alam bébas.

Play Now

Summary

Kanthi tema langka adhedhasar Viking, iki slot bonus supaya apa sing menang punika panglipur paling. Pilihan saka milih saka enem tingkat beda lan kauntungan ditambahaké.