World Jurassic

slot World Jurassic wis digawa bali sawetara saka dinosaurus favorit supaya nambah sawetara pengalaman agawé ing gesang. slot World Jurassic iki digawe dening Microgaming lan Sejatine inspirasi saka film maha kita Jurassic Park. Ojo disebut, iku uga nawakake fitur bonus macem kang supaya menang minangka akeh sing pengin.

Play Now

Mimpin dinosaurus ing slot World Jurassic

slot World Jurassic fitur limang reels bebarengan karo telung larik lan 243 cara kanggo menang. Reels sing apik dirancang ing sawetara gaya futuristic kang digawe dening metallics. sokongan wis digambarke dening struktur park-kaya, cukup wengis kanggo reels.

slot Jurassic World iki uga bakal muter sawetara klip lan musik saka film Empu nggawe akèh liyane menarik.

Simbul rego dhuwur digambarke dening karakter ing film dhewe i.e. Owen, Simon, Clare, lan Nick. Simbul rego murah, ing tangan liyane, saking koleksi macem-macem jinis dinosaurus ing werna.

logo ing game iku simbol alam bébas déné lemut ing amber wis dirancang minangka simbol buyar.

Bonus ing jeneng

Ana macem-macem fitur bonus ana ing slot World Jurassic iki. Metu saka kang, first one is Wild scatters. Sampeyan bisa micu dening kebangkrutan loro simbol buyar sak muter padha. Iku banjur bakal nguripake wong-wong mau menyang alam bébas, Empu awarding sawetara wilds ekstra.

Indominus Rex fitur sabanjuré ing slot iki. A titah buta bakal katon periodik ing sawetara interval sak game basa. Iku bakal ngakehake menang nganti 1000x.

Yen sampeyan bakal nampa telung simbol buyar utawa luwih banjur bakal micu fitur muter gratis kanggo sampeyan. First free spin feature is the Gyrosphere Valley which will award you 10 giliran free bebarengan karo multiplier a nambah ing saben non menang-muter. Bakal siksa nalika sampeyan bakal njaluk menang. Fitur liya iku Lab Creation. Bakal pemenang karo 10 giliran free lan sawetara aksara menang. Simbol-simbol iki bakal ilang ing sawetara wektu supaya sampeyan bisa nggawe sawetara menang liyane. Fitur pungkasan punika Den Raptor kang menehi 10 giliran free lan simbol buyar kang tumindak minangka alam bébas.

Play Now

final Pikiran

slot donya Jurassic iki kebak tumindak bebarengan karo atmosfer nyenengake sing ngijini sampeyan kanggo duwe sawetara gedhe wektu fun. Muter kanggo istilah maneh, ngijini sampeyan kanggo milih Panjenengan bonus muter free. Wis panggonan njupuk boring? Apa bab nelpon sawetara dinosaurus iki sore?