Nguripake Totems

Nguripake Totems punika 5 gulungan slot game darmabakti kanggo peradaban asli Amérika lan nyetel ing sokongan saka ara-ara samun karo gunung Rocky watara. The totems kalebu telung larik saka simbol topeng saka manungsa, manuk & kéwan sing nggambarake tradisi kuna Mayan. Ana uga cute sethitik Indian ndjogo totems suci lan njoget saben wektu sampeyan njaluk kombinasi menang. Ana music banget gak oleh pisan lan nyengsemaken ing latar mburi sing ndadekake sampeyan nutul sikilmu kanggo sawijining tembang. iki mobile slot ora simpenan game wis 11 paylines tetep nang karo lan sawetara totoan iku saka £ 0.10 kanggo £ 100 maksimum saben muter.

Play Saiki

About developer Nguripake Totems:

iki apik tenan mobile slot ora simpenan game iki dikembangaké dening Thunderkick, perusahaan game anyar lan inovatif ing industri casino sing wis entuk popularitas saka tema game Creative sing. Lagi dilisensi lan diatur dening komisi game ing pinten-pinten negara ngendi game sing diputer.

About game

Ana limang simbol basa ing mobile slot ora simpenan game lan padha sing vulture karo mata & beak nggelar, pasuryan macan, pasuryan abang mèmper pitik, pink kéwan pasuryan, wadon pasuryan ijo, pasuryan wong biru kang lan hering turu. Open paningalan vulture karo mencorong W liwat pasuryan punika Nilai ndhuwur simbol karo 25 kaping total jumlah nang kanggo menang karo limang main ing payline a. Ing tutup vulture mbukak-paningalan lan turu uga simbol bonus saka game.

  • Sleeping Wild: Turu vulture simbol alam bébas lan tumindak minangka simbol basa nanging dadi menyang alam bébas nalika gulungan gludhug aktif. alam bébas banjur substitutes kanggo kabeh simbol ing game kajaba simbol buyar. Ing alam bébas aktif uga kebayar saham menang paling ing limang saka penampilan sawijining.
  • Thunder Snake Buyar: Simbul ula sing fitur buyar iki mobile slot ora simpenan game lan nalika bantala ing rol a, iku ngowahi kabeh rol menyang rol gludhug. A rol gludhug ngowahi kabeh simbol turu vulture menyang wilds aktif mangkono nambahi menang Panjenengan.
  • bonus Game: Nalika telu utawa simbol buyar liyane katon sak muter, iku sing memicu game bonus karo limang giliran ing. Kabeh reels gludhug sing katon sak game iki bakal beku nganti pungkasan kabeh 5 giliran, awarding sampeyan sing totoan menang amba.

Play Saiki

ringkesan: Iki salah siji sing paling mbayar mobile slot ora simpenan game karo sawetara fitur bonus lan menang amba sampeyan bisa entuk manfaat saka.