Butterfly Staxx

Butterfly Staxx punika slot ndhuwur game adhedhasar tema dongeng gaib Kebon, kupu lan kembang sing manawa kanggo njupuk sampeyan nutup alam. Ana patang puluh paylines ing game iki sing nyebar limang reels lan telung larik. Reels sing disetel marang sokongan saka stream kali serene karo gunung-gunung lan Taman saka wit lan kembang sak. Ana music mesmerizing diwenehi kanggo game sing sing tetep pikiran lan awak anteng kabeh bebarengan. Kanggo wager ing game iki, ana watesan Nyetel antarane £ 0,20 lan £ 400 saben muter. Game playable ing mobiles, tablet lan komputer desktop.

About developer kupu Staxx

Iki Cirêbon tema slot ndhuwur game iki dikembangaké dening NetEnt. Padha pionir saka slot casino online karo liwat rong puluh saka pengalaman. Padha digawe liwat atus game ing beda Varian, saben karo pengalaman unik lan fitur kanggo pemain menang sawetara ganjaran nyengsemaken.

Play Now

About game

ing slot ndhuwur game, sampeyan bisa muter karo simbol warni saka macem-macem kembang lan kupu-kupu. Kupu mencorong simbol mbayar ndhuwur karo 60 kaping nang. abang, pink lan Violet kembang colored dual mbayar sampeyan 40x nalika limang jenis tanah ing payline a. J, A, K lan Q saka playing cards mbayar totoan sethitik ngisor saka 20x saben. Kabeh menang dianggep nalika simbol katon saka kiwa menyang tengen reels ing posisi sakteruse. Ana loro simbol bonus kanggo mbantu menang saka fitur meningkat. Padha simbol saka kembang karo werna saka petals lan kembang Lavender colored.

  • bonus Wild: Kembang karo macem-macem werna saka petals simbol alam bébas. Nggantosaken kabeh simbol saka game kajaba kang micu buyar ing.
  • buyar Bonus: Simbol saka kembang Lavender colored iku buyar iki slot ndhuwur game. Iku Anugrah sampeyan 5, 6 or 7 free game karo 3, 4 or 5 landings simbol. Sak giliran free, sampeyan njaluk mung simbol enthung colored ijo ing reels. Kabeh gedhe-gedhe mencorong ndandani menyang mili kupu lan banjur padha ngalih menyang nemen kiwa reels. Kabeh nambah kupu kurban macem-macem kombinasi menang lan ganjaran ageng ing mburi kabeh giliran.

Summary:

Play Now

Kanthi nggumunke grafis mawerna-werna lan pikiran ndamu fitur, iki slot ndhuwur game iku mung nambani mripatmu. Iki sing paling Sukasrana slot tema karo RTP saka 96.80%.