Legenda Dongeng: Hansel lan Gretel

Yen tresna dongeng sampeyan bakal kasengsem ing game kaya Dongeng Legends: Hansel lan Gretel. Iku ora perlu introduksi sembarang iku crita banget populer. ing slot ponsel ora simpenan bonus game, ana limang reels lan sepuluh paylines tetep ngendi sampeyan bisa nang antarane 10p lan £ 200 saben muter. slot disetel ing sokongan saka tengah wengi aneh endi cak lan duo adhine metu ana ndjogo alas mburu mudhun penyihir jahat ing kawitan marketing. Swara lan musik bebarengan karo pemandangan animasi ayu tetep sampeyan nglipur kabeh bebarengan.

Play Now

About developer Dongeng Legends: Hansel lan Gretel:

Pangembang iki apik tema slot ponsel ora simpenan bonus game iku NetEnt, siji saka pira-pira ing modern solusi casino game karo apik gelar slot sing kurban tingkat paling dhuwur saka nyenengake lan hiburan. Kabeh game sing dibangun nganggo teknologi game majeng sing nawakake fitur unik lan interaktif.

About game

iki slot ponsel ora simpenan bonus game wis simbol saka Hansel, adhine Gretel, Dongeng logo Legenda lan permen lezat simbul game. Logo dongeng kebayar sing paling nalika katon kaping lima saurutan lan sing diwenehi 40 kaping total jumlah nang minangka ganjaran. Kabeh menang mbukak animasi ayu saben simbol sing katon banget gaib. Simbul bonus saka slot iki putih dara lan dodo bandha.

  1. Wild & buyar: Dara putih makili simbol alam bébas saka game lan mung katon ing reels 2 & 4 sak game basa lan kalebu reels 1 & 5 sak giliran free. Iki isine kabeh kajaba simbol dodo bandha kang nggantosi fitur buyar lan dibukak fitur bonus. Nalika telu utawa luwih chests bandha katon, bonus iku dikunci lan sing kudu Pick siji saka telung chests. Sampeyan bisa njaluk duwit receh menang, giliran free utawa game bonus ngendi sampeyan bisa menang nganti t0 120 kaping jumlah nang.
  2. Crita Surprises: Sak urutane critane game ing slot ponsel ora simpenan bonus game, Crita sing katon acak lan menehi hadiah bonus. Dheweke ngowahi tumpukan saka simbol acak ing slot menyang wilds utawa menyang simbol Nilai ndhuwur utawa salah siji saka simbol jenis sing nyebabake menang amba.

Play Now

Summary:

iki gaib slot ponsel ora simpenan bonus game nawakake akeh surprises karo bantuan saka dongeng sethitik nggantheng sing bisa mbantu nggawe sawetara bathi ageng saka jumlah nang.