Kristal Cosmic

Yen tresnani saka perhiasan emas lan gemstones larang regane, Kristal Cosmic punika game slot kanggo sampeyan. iki Situs slot bonus free game wis limang reels sèket nang-garis gedhe. Iki ndadekake cara kanggo nomer akeh kombinasi menang sampeyan bisa entuk manfaat saka. tema iki adhedhasar ing macem-macem kristal warni saka donya kosmik. Sokongan saka reels punika tampilan scintillating saka papan karo Jambon lan logat kain sing katon cantik gaib. Sampeyan uga bisa sok dong mirsani animasi stars twinkling lan sawetara Urut saka pedhut Rising saka planet. Ing latar mburi musik alam spa lan ngrasa kaya tapa kanggo lagu sawijining. Grafis dhuwur definisi ndadekake kowe njaluk ketagihan kanggo game enggal. Lan ana kathah fitur kanggo menang amba banget. totoan wiwit karo 50p muter lan sampeyan bisa mundhakaken iku maksimal £ 100.

Play Now

About developer Kristal Cosmic

Iki apik lan gaib Situs slot bonus free game iki dikembangaké dening Iron Dog (Nyx), jeneng account kesuwur kanggo slot casino online. Padha tim bareng anyar karo macem-macem skills game majeng nggunakake kang padha nggawe paling pengalaman slot game kanggo tukang game online.

About game

Ing warni iki Situs slot bonus free sampeyan bisa seneng macem-macem simbol lan animasi ing menang. Ana kristal pink, gedhe-gedhe kain, kristal biru, kristal kuning lan ijo minangka simbol dasar Slot. Padhang simbol kristal kuning iku salah siji sing bisa mbayar sing ganjaran ndhuwur nganti 1000 kaping saham Panjenengan. Sing bisa yen sampeyan ngatur kanggo nampa limang iki ing aktif nang-cara. Ace liwat kanggo 10 saka main kertu dadi kategori mbayar kurang kene. Ana loro fitur bonus sing aktif dening simbol saka kristal abang-kuning lan simbol re-muter.

  • Bonus Wild: Simbol kuning-abang fitur alam bébas saka iki Situs slot bonus free game. Nggantosaken kabeh simbol lan saben landing ngembang kanggo nutupi rol ing. Dadi fitur iki mbantu menang sing ganjaran gedhe liwat kombinasi menang meningkat.
  • giliran free: Ana sing ora ditetepake nomer giliran free ing game iki. Nanging saben wektu gagal kanggo njaluk kombinasi menang, fitur re-muter micu. Iki tegese reels tetep Spinning nganti wektu sing menang saka kombinasi. Sejatine, sampeyan njaluk dijamin menang karo saben wagering ing giliran.

Play Now

Summary:

Kanthi visuals nggumunke lan tema unik, iki Situs slot bonus free game paling ing kategori. Bali kanggo pamuter punika 95.01%.