Starmania

Menang amba karo Starmania nalika duwe yuta lintang nunggu sampeyan muter. slot machine sange wis tema warni lan sumringah lintang sing bakal nggawe sing tiba ing katresnan karo. Kita mung bisa ngimpi sik njongko lintang, nanging game iki njalari kowe, ing layar mung ing Top Slot. Yen sampeyan wong sing seneng kaendahan ing langit wengi, banjur game iki marang aku. Ora mung sing grafis saka game iki ayu, iku uga nduwèni tingkat bali dhuwur luwih saka 95%!

Yen sampeyan mikir luck ing sih, banjur nyoba iku kanthi Spinning kene! Manggonake nang miturut budget lan supaya rejeki Panjenengan ngomong dhewe. Nalika sampeyan njaluk kombinasi saka telu utawa luwih stars, iku menangake. Nanging sing mung menang dhasar. ing 5 reels and 3 garis game, rejeki iku ing tangan saka 6 stars sumringah. Nanging iku wilds lan mbuyarake sing duwe iku luwih ing nyimpen kanggo kowe.

Lintang mbukak apik rejeki ing Starmania!

 

Pemain bisa nang apa-apa saka 0.10 to 20.00 credits. With 10 paylines ing kabeh, winnings dianggep loro cara - ngiwa kanggo tengen lan tengen ngiwa. Jackpot nalika 5 stars abang amba ana ing slot ing kombinasi menang, menehi whooping a 500 kaping nang. Malah sawise sing, pamuter bisa milih kanggo Gamble menang.

Sampeyan bakal ngerti stars begja ana kene!

 

Simbol alam bébas katon ing reels 2, 3 and 4 mung, lan bisa sulih kabeh lintang kajaba simbol buyar. Simbol buyar iku simbol banget maringi hadiah saka game. Kanthi minangka akeh minangka 200 kaping nang supaya menang, iku uga menehi 10 free spins. Lan kanggo saben muter free, ana alam bébas sing diwenehi bebarengan. Cekakipun, orane katrangan kanggo menang amba nemu mung luwih.

Iki dijenengi Star-MANIA kanggo alesan! Darmabakti kanggo kabeh gambling-maniacs, game iki salah siji saka sawetara mesin slot sing banget maringi hadiah. Gampang kanggo muter lan ngerti, ana babak bonus rumit ing siji iki. tema punika unik lan mripat-keno, ana rembugan ing hiburan, lan pemain mung bakal ninggalake sugih nalika mungkasi Spinning ing Starmania!