Copy Kucing

Copy Kucing iku salah siji sing paling game kartun-gaya sing bisa muter ing sembarang top situs slot casino. tema ngelingaken saka 'Tom lan Jerry show populer lan katon nemen lucu banget. slot disetel ing sokongan saka kutha karo Apartemen sak, ing dina panas padhang. Ana limang reels karo 25 paylines lan game ngijini sampeyan nyetel Nilai tingkat nang lan duwit receh minangka saben pilihan. Watesan totoan iku antarane £ 0.25 lan £ 250 saben muter. Ana kartun gaya jazz music ing latar mburi sing nggawe swasana ati nyenengake.

Play Now

About developer Copy Kucing

Iki warni gaya kartun slot game sing bisa muter ing top situs slot casino iki dikembangaké dening NetEnt. A panyedhiya solusi online casino game banget populer karo atusan macem-macem judul game sing beda kanggo dhaptar sing.

About game

Iki game banget visual narik kawigaten karo tema warni lan simbol atraktif. Simbul sing lucu pasuryan kucing abang, pink cute pasuryan kucing, lan kucing biru pasuryan duka, mouse dolanan, botol susu lan balung iwak. Abang lucu pasuryan kucing simbol mbayar ndhuwur karo 200 kaping ing saham karo limang jenis sawijining. Ing ngisor simbol Nilai iki top situs slot casino game papat beda kucing colored paw prints. padha mbayar 25 kaping saham saben ing limang jenis. A simbol kucing emas lan lonceng gulu dasi kucing sing simbol bonus.

  • Bonus Wild: Kucing Golden simbol alam bébas lan substitutes kanggo kabeh kalebu simbol lonceng. Nalika alam bébas katon ing tatanan dibandhingke kanggo nutupi rol pisanan, bisa micu fitur saxon. Ing kasus iki, sedaya simbol kucing saka reels rong dina nganti limang siji menyang alam bébas.
  • buyar Bonus: Simbul lonceng iku fitur buyar iki top situs slot casino game. Katon mung ing reels siji, telu nganti limang. Nalika kabeh telu penampilan dumadi, sing dianugerahi sepuluh giliran free. giliran bisa maneh micu sak game banget.
  • Feature saxon: A tumpukan kebak simbol kucing ngaktivasi fitur iki. Yen mengkono, kabeh simbol kucing liyane ing reels nguripake menyang kucing sing micu fitur. Yen kucing abang ngaktivasi saxon sampeyan menang saham paling dhuwur wiwit iku simbol ndhuwur-rego.

Play Now

Summary

Iki salah siji saka game paling warni lan fitur-sugih sing bisa muter ing sembarang top situs slot casino. Grafis lan animasi ing game supaya sampeyan nglipur saindhenging sesi Panjenengan.