100% Safe
About-Us-2

Kebijakan bonus

1. simpenan Bonus

TopSlotSite nawakake bonus cocog(iki) kanggo celengan tartamtu ing Situs (ing "simpenan layak"), up to 800 £/€/$ or 8 000 kr bonus (ing "Simpenan Bonus Jumlah").

Sarat & kahanan

1.1 Sawise sampeyan nggawe simpenan layak ing TopSlotSite, langsung nampa bonus simpenan simpenan sing, sesuai karo struktur ing ngisor iki:

100% matching bonus of up to 200 £/€/$ or 2 000 kr bonus on your first deposit;

50% matching bonus of up to 300 £/€/$ or 3 000 kr bonus on your second deposit;

100% matching bonus of up to 300 £/€/$ or 3 000 kr bonus on your third deposit.

1.2 The simpenan Bonus bisa dipigunakaké kanggo muter Games.

1.3 Saben Player bakal ditanggepi mung sapisan karo bonus simpenan (macem-macem akun ora bakal nduweni kanggo bonus tambahan, lan TopSlotSite cadangan hak kanggo nutup sembarang macem-macem akun kuwi).

1.4 The Bonus simpenan ora bisa mundur minangka awis lan mung bisa digunakake kanggo muter Games. Sampeyan bisa mbatalake sembarang winnings dhek nggunakake saben Bonus simpenan mung sawise wagered paling 50 kaping ditrapake simpenan Bonus Jumlah. mung 5% Bets diselehake ing kabeh versi poker video lan / utawa daya video poker bakal dietung menyang syarat wagering kanggo Bonus simpenan; mung 10% Bets diselehake ing kabeh versi Baccarat, Blackjack, Roulette, jackpot, lan / utawa game table poker bakal dietung menyang syarat wagering kanggo Bonus simpenan.

1.5 Kanggo anggota dumunung ing yuridiksi tartamtu Bonus simpenan bisa cashed metu sawisé jumlah total cacahipun ora kurang saka 100 kaping simpenan Bonus Jumlah wis wagered. Kanggo rincian gegayutan yuridiksi kanggo kang iki ditrapake, hubungi kita ing: customersupport@instantgamesupport.com.

1.6 Requirement wagering saben Bonus simpenan kudu ketemu ing lengkap sak sembarang wektu ing 90 dina kang aken kanggo akun. TopSlotSite cadangan hak, at any time, njabut sembarang Bonus simpenan ing bab kang syarat wagering padha ora ketemu ing lengkap ing wektu wektu iki.

1.7 Kabeh Games lan Bonus simpenan sing tundhuk kita Terms and Conditions lan kanggo kita privasi bonus general.

1.8 Pemain sing pilih Great kilogram Inggris minangka mata uang lan ora saka Inggris ora bakal layak kanggo nampa bonus simpenan.

1.9 In the event that TopSlotSite' deems that a participant has executed any act in bad faith in relation to this offer and/or tried to abuse this offer, peserta kuwi bakal tilar saka nawarake proyek iki lan banjur dadi manawi kanggo nampa bonus simpenan; ineligibility kuwi bisa ditemtokake lan Bonus simpenan (lan sembarang winnings dhek nggunakake Bonus simpenan) withheld utawa revoked, even after the participant's account's award of the Deposit Bonuses.

1.10 Panampa saka Bonus simpenan bakal dadi namung tanggung jawab kanggo mbayar wae pajak sing cocog levied ing hubungan kanggo panrimo saka Bonus simpenan.

1.11 TopSlotSite cadangan hak kanggo ngowahi syarat lan kahanan, mbatalake, ngowahi utawa nundha nawarake proyek iki lan promosi ing sembarang wektu lan sadurunge tanpa kabar.

2. Bonus tambahan

Sarat & kahanan (tundhuk kurban saka Bonus Tambahan dening TopSlotSite)

2.1. Register ing TopSlotSite, ngaktifake akun lan Bonus Tambahan. Bonus Tambahan bisa kasedhiya ing wangun dhuwit bonus utawa ing wangun giliran free.

2.2. Bonus Tambahan bakal diwenehi mung yen ngetik rincian pribadi bener marang Pendhaftaran.

2.3. Bonus Tambahan ora bisa mundur utawa nebus kanggo awis.

2.4. Mung siji Bonus Tambahan bakal ditanggepi kanggo saben Player.

2.5. Nawarake Bonus Tambahan mung dianggo kanggo registrants anyar sing tau akun TopSlotSite.

2.6. sembarang winnings (ing keluwihan saka Bonus Tambahan) sing asil saka muter Games karo Bonus Tambahan (ing "winnings Initial") uga ora bakal nebus utawa mundur. Mung winnings dhek muter Games karo winnings Initial bisa nebus, kasedhiya yen kajaba nyatakake digunakake- sampeyan wagered paling 50 kaping jumlah equaling Bonus Tambahan Panjenengan + winnings Initial (lan endi Bonus Tambahan diwenehake ing wangun giliran free – jumlah equaling winnings Initial). The 50 (utawa liyane nyatakake) kaping wagering requirement bakal miwiti mung sawise sampeyan simpenan dana ing akun. Ing kabeh keadaan, winnings Initial uga ora ngluwihi £20 / €20 / $20 / 200kr; sembarang winnings Initial kang kaetang akun ngluwihi £20 / €20 / $20 / 200kr bakal dianggep nil lan bakal revoked patut.

2.7. Syarat wagering saka Bonus Tambahan kudu ketemu ing lengkap sak sembarang wektu ing 7 days of being credited to a player's account unless stated otherwise in the bonuses specific terms and conditions. TopSlotSite cadangan hak, at any time, njabut sembarang Bonus Tambahan ing bab kang syarat wagering padha ora ketemu ing lengkap ing wektu wektu iki. Saliyane, nawarake Bonus Tambahan bakal kadaluwarsa ing 7 dina saka mbukak akun karo TopSlotSite, kajaba sing nggawe simpenan disetujoni sak periode sing. Gagal kanggo nggawe simpenan disetujoni ing 7 dina saka mbukak akun bakal mimpin kanggo revoking Bonus Tambahan (lan sembarang winnings dhek nggunakake Bonus Tambahan), even after your account's award of the Complimentary Bonus.

2.8. Pemain sing pilih Great kilogram Inggris minangka mata uang lan ora saka Inggris ora bakal layak kanggo nampa Bonus Tambahan.

2.9. Kabeh Games lan Bonus Tambahan sing tundhuk kita Terms and Conditions lan kanggo kita privasi bonus general..

2.10. Ing acara sing TopSlotSite dianggep sing peserta wis kaleksanan tumindak ing iman ala ing hubungan kanggo nawarake proyek iki lan utawa nyoba kanggo planggaran nawarake proyek iki, peserta kuwi bakal tilar saka nawarake proyek iki lan banjur dadi manawi kanggo nampa Bonus Tambahan; ineligibility kuwi bisa ditemtokake lan Bonus Tambahan (lan sembarang winnings dhek nggunakake Bonus Tambahan) withheld utawa revoked, even after the participant's account's award of the Complimentary Bonus.

2.11. Panampa saka Bonus Tambahan bakal dadi namung tanggung jawab kanggo mbayar wae pajak sing cocog levied ing hubungan kanggo panrimo saka Bonus Tambahan.

2.12. TopSlotSite cadangan hak kanggo ngowahi syarat lan kahanan, mbatalake, ngowahi utawa nundha nawarake proyek iki lan promosi ing sembarang wektu lan sadurunge tanpa kabar.

3. Free Play bonus

Sarat & kahanan

3.1 TopSlotSite uga ing wusana kurban sing Play Bonus Free, ing wangun dhuwit bonus utawa ing wangun giliran free.

3.2 Play Bonus Free ora bisa mundur utawa nebus kanggo awis.

3.3 Play Bonus Free aken kanggo akun kudu digunakake / wagered ing lengkap ing 7 dina kang kaetang akun kajaba nyatakake digunakake ing bonus syarat lan kahanan tartamtu;Gagal kanggo nggunakake Play Bonus Free ing 7 dina saka panrimo sing bakal mimpin kanggo revoking Play Bonus Free (lan sembarang winnings dhek nggunakake Play Bonus Free), even after your account's award of the Free Play Bonuses.

3.4 Sembarang winnings sekang Play Bonus Free (ing "Winnings Initial Free") sing diwènèhaké kanggo sampeyan mung sawise sampeyan rampung muter kabeh saka Play Bonus Free. Saliyane, total winnings Initial Free uga ora ngluwihi £ /€ /$ 20 utawa 200kr; sembarang winnings Initial Free kang kaetang akun ngluwihi £ /€ /$ 20 utawa 200kr bakal dianggep nil lan bakal revoked patut.

3.5 Winnings Initial Free dianggep minangka bonus lan tundhuk Policy Bonus Umum, the bonus specific terms and conditions and the Terms and Conditions. Tanpa derogating saka ndhuwur, winnings Initial Free bakal tundhuk syarat wagering saka – kajaba nyatakake digunakake – 50 kaping winnings Initial Free.

3.6 Ing acara sing TopSlotSite dianggep sing peserta wis kaleksanan tumindak ing iman ala ing hubungan kanggo nawarake proyek iki lan / utawa nampa kanggo planggaran nawarake proyek iki, peserta kuwi bakal tilar saka nawarake proyek iki lan banjur dadi manawi kanggo nampa Play Bonus Free; ineligibility kuwi bisa ditemtokake lan Play Bonus Free (lan sembarang winnings dhek nggunakake Play Bonus Free) withheld utawa revoked, even after the participant's account's award of the Free Play Bonuses.

3.7 Panampa saka Play Bonus Free bakal dadi namung tanggung jawab kanggo mbayar wae pajak sing cocog levied ing hubungan kanggo panrimo saka Play Bonus Free.

3.8 TopSlotSite cadangan hak kanggo ngowahi syarat lan kahanan, mbatalake, ngowahi utawa nundha nawarake proyek iki lan promosi ing sembarang wektu lan sadurunge tanpa kabar.

3.9 Kabeh Games lan Free Play Bonuses sing tundhuk kita Terms and Conditions

Kebijakan Bonus Umum

Kabeh promosi, bonus utawa nawakake khusus sing tundhuk marang syarat-syarat promosi-tartamtu lan kahanan lan bonus aken kanggo akun kudu digunakake ing ketaatan karo syarat lan kahanan kuwi.

We cadangan hak kanggo mbatalake promosi sembarang, bonus utawa tawaran khusus ing sembarang wektu. Ing acara sing kita pracaya sing Abusing utawa nyoba kanggo planggaran bonus utawa promosi liyane, utawa ana kamungkinan kanggo entuk manfaat liwat nyiksa utawa lack of apik iman, banjur kita bisa, ing discretion kita, lali, nglirwakake utawa mbatalake saka sembarang bonus utawa promosi, utawa rescind privasi sembarang bab kowé, salah siji sementara utawa permanen, utawa siksa lan / utawa mblokir akses menyang layanan kita lan produk lan / utawa akun tanpa wonten kewajiban kanggo mbayar sembarang dana dianakaké ing akun.

Abuses kalebu, nanging ora winates kanggo, ndhaptar akun ing jaringan Progressplay supaya njupuk kauntungan saka samubarang bonus lan / utawa promotion.Where kita ngenali penyalahgunaan, kita cadangan hak kanggo nemtokke watesan ing nawakake bonus tartamtu ing discretion lan Absolute kita

Kabeh promosi, bonus lan nawakake khusus miwiti ing 00:00 GMT lan pungkasan ing 23:59 GMT ing tanggal kasebut, unless stated otherwise in the specific promotions', bonus's or special offer's terms and conditions.

Without derogating from any other provision in this policy, sadurunge sembarang sacara diproses, muter bakal dideleng kanggo maksud apa pola playing ora duwe aturan baku. In the interests of fair gaming, equal, zero or low margin bets or hedge betting, shall all be considered irregular gaming for bonus play-through requirement purposes. Other examples of irregular game play include but are not limited to, placing single bets equal to or in excess of the lower of £5 / €5 / $5 / 50kr or 5% of the value of the bonus or the lower of £2 / €2 / $2 / 20kr or 2% saka cahya saka bonus yen digawe simpenan liwat salah siji Neteller utawa Skrill (kalebu ngendi watesan kuwi wis ngluwihi amarga sembarang fitur pindho munggah utawa liyane game sembarang) nganti wektu kuwi minangka syarat wagering kanggo bonus sing wis ketemu. Apa kita nganggep sing muter game ora duwe aturan baku sampun wonten, kita cadangan hak kanggo nglirwakake sacara sembarang, mbeslah kabeh winnings lan / utawa mblokir akses menyang layanan kita lan produk lan / utawa akun tanpa wonten kewajiban kanggo mbayar sembarang dana dianakaké ing akun.

Kabeh winnings sekang bonus bisa cashed metu sawisé jumlah total cacahipun ora kurang saka 50 (sèket) kaping jumlah bonus ditampa wis wagered (kajaba nyatakake digunakake ing syarat-syarat lan kahanan tartamtu saka bonus tartamtu utawa promosi); sampeyan ora bakal bisa kanggo mbatalake jumlah bonus lan winnings sembarang lantaran kanggo wong-wong mau saka akun sadurunge patemon requirement iki, lan dana kuwi bakal dijupuk saka imbangan akun kanggo tujuan total.

Jumlah bonus ora bisa cashed metu, lan bisa digunakake namung kanggo tujuan wagering; kanggo panyegahan saka mangu, Gawan saka jumlah bonus ing imbangan akun ora ateges menawa jumlah bonus bisa mundur lan jumlah bonus kuwi bakal dijupuk saka imbangan akun kanggo tujuan total.

Yen durung ngrampungake syarat wagering saka bonus salawasé ngakoni liyane bonus / es, sampeyan kudu ngrampungake syarat wagering saka bonus sadurunge miwiti kanggo nglumpukake wagers kanggo ngrampungke syarat wagering kanggo maksud apa bonus consecutive / es, kajaba tekan imbangan 0.00, kang cilik wagers bakal miwiti bakal nambah kanggo tujuan syarat wagering saka bonus sabanjuré. .

mung 5% Bets diselehake ing kabeh versi poker video lan / utawa video daya poker bakal dietung menyang syarat wagering kanggo bonus sing cocog, promosi utawa tawaran khusus; mung 10% Bets diselehake ing kabeh versi Baccarat, Roulette, lan / utawa game table poker bakal dietung menyang syarat wagering kanggo bonus sing cocog, promosi utawa tawaran khusus.

We cadangan hak kanggo nyegah pemain kedhaftar, logging utawa depositing saka yuridiksi tartamtu saka Agencies lan kang layak kanggo maksud apa utawa kabeh promosi lan bonus, ing discretion kita. Kebijakan Bonus iki ditrapake kanggo kabeh jenis bonus, promosi lan keuntungan Diidinaké kanggo ing keluwihan saka simpenan nyata digawe dening sampeyan.

bonus tartamtu lan promosi bisa ngemot syarat-syarat lan kahanan sing dibutuhake kanggo bakal supaya dadi layak kanggo nampa bonus utawa promosi tambahan, nggunakake lan awis metu.

privasi Bonus wis mlebet ing basa Inggris. Ing acara ana gesehe antarane makna sembarang versi dijarwakake privasi Bonus iki lan versi basa Inggris, makna saka versi basa Inggris sing dianggep bener.



Version 1.8 - Date: 06.06.2017