100% Safe
About-Us-2

Withdrawal Policy

Tim TopSlotSite mangerténi sing ngempalaken winnings iku salah siji bagéan paling macem play casino. That's why we have taken every measure to ensure that your funds will be delivered to you as quickly and securely as possible. Kanggo mangerteni kepriye nindakake iki, maca Privasi Total kita ing ngisor iki.

      1. Nalika anggota Panjaluk total a, dana dijaluk sing ditransfer kanggo cara pembayaran(s) anggota pisanan digunakake kanggo simpenan.
      2. In cases where a member's payment method is not available for withdrawal due to third party policy restrictions, total bakal digawe kanggo cara pembayaran liyane kasedhiya kanggo anggota.
      3. Yen anggota wis celengan pinunjul kanggo TopSlotSite , kita cadangan hak kanggo nundha utawa nyegah pembayaran total nganti kabeh celengan sing ditampa lan dikonfirmasi.
      4. Aku ora ngisi biaya total (tundhuk bagean 5 ngisor). Should a member's bank or payment method charge a processing fee in connection with the withdrawal, pambayaran ragad iki tanggung jawab saka anggota.
      5. Ing cilik ngendi kita mandek kanggo kurban layanan kita ing ukum tartamtu, ragad Processing cukup bisa uga dikenani biaya kanggo anggota marang total.
      6. Iku tanggung jawab saka anggota kanggo ngabari TopSlotSite langsung saka kertu kredit ilang dicolong utawa / debit utawa owah-owahan saka rincian menyang e-wallet; sembarang losses lan kerusakan stemming Gagal ing bagean anggota kanggo nyedhiyani langsung kabar kuwi bakal digawe namung dening anggota, lan TopSlotSite ora bakal liable kanggo maksud apa losses lan kerusakan kuwi.
      7. Minimal Total Jumlah

        • Bank transfer/ Wire transfer/ Trustly/ Webmoney/ Qiwi: $50 / €50 / £50 / 500kr
        • Skrill (Moneybookers)/ Neteller/ Credit Card/ Debit Card and Paysafecard: $20 / €20 / £20 / 200kr
        • CATETAN: Dijaluk Jumlah total sing ngisor jumlah minimal kadhaptar ndhuwur ora bakal diproses.
      8. Limitations

        • Visa credit and debit card withdrawals are not available in certain countries due to local issuer restrictions.
        • MasterCard and debit card withdrawals are not available due to issuer restrictions.
        • The maximum withdrawal amount per account is (i) $3,000 / €3,000 / £3,000 / 30,000kr per week, and (ii) $6,000 / €6,000 / £6,000 / 60,000kr per month, except in the case of progressive jackpot winnings, where the maximum withdrawal amount per month is $30,000 / €30,000 / £30,000 / 300,000kr. TopSlotSite may, at its sole discretion, increase these limits to its valued members.
        • Skrill, Webmoney and Qiwi may only be used as a withdrawal option in case a successful payment was done previously.
        • Some methods are only available in certain countries and with certain currencies.
        • For further information please contact our Customer Support via LiveChat or e-mail at: customersupport@instantgamesupport.com
      9. Minangka langkah kanggo nglindhungi anggota saka penipuan online, TopSlotSite kadang mbutuhake verifikasi identitas sadurunge proses mundur total a. Anggota bisa takon kanggo nuduhake siji utawa luwih saka dokumen ing ngisor iki (utawa dokumen tambahan ora kapacak ing ngisor iki) kanggo TopSlotSite:
        • kertu kredit / utang digunakake kanggo dana akun TopSlotSite: A cetha, salinan kawaca saka loro-lorone saka kertu dibutuhake. Kanggo alasan keamanan, the middle eight numbers on the front of the card and the three-digit code on the back of the card's copy must be crossed out.
        • Bukti alamat: This can come in the form of a recent utility bill or credit card statement that shows the member's full name and address as listed in his/her TopSlotSite account. Kanggo statements kertu kredit, tengah wolung nomer ing ngarepe kertu lan kode telung digit angka ing mburi kertu kudu nyabrang metu kanggo alasan keamanan.
        • Photo ID: A document Ngenali Photographic anyar dibutuhake kanggo anggota kanggo proses sacara pisanan sing. ID bisa salinan passport bener, driver's license or national ID card. The member's name, foto lan teken kudu katon ing salinan dikirim menyang TopSlotSite. Ing sawetara kasus, anggota bisa uga dijaluk kanggo duwe dokumen mlebu lan prangko dening notaris qualified utawa solicitor minangka bukti legitimasi.
        • Please be advised that all cash out requests will appear as "Pending" for 3 business days, sajrone wektu Sampeyan bisa mbatalake panjalukan.
        • transaksi lan informasi financial dilindhungi ing TopSlotSite dening paling majeng keamanan lan enkripsi teknologi ing industri. Sampeyan bisa gumantung ing kita kanggo seneng-seneng lan game aman. Kanggo pitulungan karo sacara utawa prakara liyane, aran gratis kanggoContact Us
      10. Requirement dokumentasi tambahan bakal prentah ing ngendi sacara kumulatif Panjenengan jumlah £/$/€1500 utawa 15,000kr.
      11. dokumentasi dibutuhake kudu kasedhiya ing 7 dina iki panjalukan saka Company; kudu direksa ora kasedhiya ing dawa iki, utawa palsu utawa mblusukake dokumentasi yen kasedhiya, banjur Company Mei, ing punika discretion, siksa akun, mbeslah kabeh winnings lan njaluk lan roso sepi imbangan kabeh akun
      12. Tanpa derogating saka panentu ing privasi total iki, sadurunge sembarang sacara diproses, muter bakal dideleng kanggo maksud apa pola playing ora duwe aturan baku. Apa sing Company nganggep sing muter game ora duwe aturan baku sampun wonten, Company cadangan hak kanggo nglirwakake sacara sembarang, njaluk lan / utawa mbeslah imbangan akun lan / utawa nutup akun.



Version 1.4 - 06.06.2017