About-Us-2

Self-Watesan

.Pemain kedhaftar bisa, dening nyediakake kabar ditulis kanggo TopSlotSite , Nyetel watesan simpenan dhewe saben dina, minggu utawa sasi.
.A written notice from a registered player setting a new deposit limit or reducing an existing deposit limit has effect upon its receipt by TopSlotSite , or as soon as is practicable thereafter.
.Pemain kedhaftar sing wis Nyetel watesan simpenan ing bagean ngarep 1 bisa, dening nyediakake kabar ditulis kanggo TopSlotSite , increase or revoke the deposit limit after a minimum waiting period of Seven (7) dina saka wektu request, kajaba watesan disetel menyang nul.
.TopSlotSite ora nampa simpenan saka pemain nalisir kedhaftar kanggo watesan nyetel kanggo pamuter sing ing Part iki.

Contact Us kanggo poto-watesan