100% Safe
About-Us-2

Privacy Policy

I. slaptumas

  1. ProgressPlay Limited (the "Bendrovė") yra įsipareigojusi saugoti Jūsų privatumą ir jūsų asmeniškai identifikuojančią informaciją (“Personal Information").
  2. The Company has created this Privacy Policy to let You know what information the Company (ar kiti jos vardu) collect from You when You use the Company's services via its online or mobile offerings (the "Services"), how this information is collected and how is it used.
  3. This Privacy Policy is part of and should be read in conjunction with the Terms and Conditions. When You access or use the Company's offering and/or Services, Jūs sutinkate, kad Įmonės (ar kiti jos vardu) gali rinkti, use and disclose Your information (įskaitant Asmeninė informacija) laikantis šios privatumo politikos sąlygomis.

II. Informacijos rinkimas

  1. Kompanija (ar kiti jos vardu) renka asmeninę informaciją iš jūsų, įskaitant be apribojimų, Tavo vardas, Gimimo data, Kredito kortelės informacijos, namo ar kitos fizinės adresas, elektroninio pašto adresas, telefono numeris ir kita kontaktinė informacija. Kompanija (ar kiti jos vardu) taip pat renka veikla Prisijungti unikalus jums, kad renka tam tikrą administracinę ir eismo informaciją, įskaitant, be apribojimų, šaltinio IP adresą, laikas susipažinti, data prieigos, interneto ir mobiliojo puslapis(ai) lankėsi, kalbos vartojimas, programinės įrangos gedimų ataskaitas ir tipo naršyklėje naudoti.
  2. Kompanija (ar kiti jos vardu) collects the aforesaid information when You use the Services or when You provide it to the Company, ir taip pat savo ryšių su Bendrove. Jūs esate atsakingas už jūsų asmeninės informacijos tikslumą ir visa kita informacija galite pateikti Bendrovei (ar kiti jos vardu). Inaccurate information will affect the information You receive when using the Services and the Company's ability to contact You as contemplated in this Privacy Policy. Jūs galite atnaujinti savo asmeninę informaciją, prisijunkite prie savo paskyros ir atnaujinti asmeninę informaciją arba el-pašto klientų aptarnavimo customersupport@instantgamesupport.com.
  3. For service quality assurance calls made by You to the customer service department may be recorded, and such records stored and used by the Company at its sole discretion.

III. Informacijos naudojimas

  1. Bendrovė naudoja asmeninę informaciją ir kitą informaciją, kurią bendrovė (ar kiti jos vardu) rinkti iš ar apie jums pristatyti Paslaugas, teikti klientų aptarnavimo, imtis būtinų saugumo ir tapatybės patvirtinimo patikrą, apdoroti bet savo interneto ar mobiliųjų sandorių, meet certain business and/or regulatory requirements and for any other purpose related to the operation of the Services. Bendrovė gali atskleisti jūsų asmeninę informaciją (ir bet kokią kitą informaciją) tretiesiems asmenims, kurie teikia paslaugas Bendrovei siekiant sudaryti, įjungti arba pagerinti paslaugų teikimą You. Nenukrypstant nuo pirmiau, Jūsų asmeninė informacija bus atskleista darbuotojų ir personalo nariais Bendrovės teikti paramos paslaugas tikslu, kredito valdymo paslaugos ir sukčiavimo prevencijos paslaugos, to the Company's accountants and auditors for accounting and auditing purposes and to the Company's partners for the purpose of payment processing, Your Personal Information may also be used by the Company, any of its licensees and/or affiliated companies (including any service providers on their behalf) (all being the "Marketers") to provide You with promotional offers and information regarding the Services as well as products and services from the Marketers and other third parties, and in order for us to improve the Company's offering of a range of products and services and improved customer support; jeigu, tačiau, that the Personal Information will be provided to the Marketers solely on Your opt-in status. The promotional offers may be provided to You by various means, including but not limited to (aš) email, (II) telephone, (iii) SMS and (iv) direct mail(v) additional windows opening from within the software. Bendrovė taip pat gali naudoti minėtą informaciją, stebėti savo naudojimąsi Paslaugomis ir kitų vidaus reikmėms, pavyzdžiui, vertinant, jei, ir gerinti Paslaugos.
  2. Bendrovė gali atskleisti jūsų asmeninę informaciją ir kitą informaciją, kurią bendrovė (ar kiti jos vardu) rinkti iš ar apie jus, jei to reikalauja įstatymai, arba jei Bendrovė mano, sąžiningai, kad tokie veiksmai yra būtini, kad būtų laikomasi dabartinės teismo procesą, teismo nutartis ar teisinis procesas, or to protect and defend the Company's rights or property, asmeninis saugumas vartotojams paslaugų ar visuomenei. Bendrovė pasilieka teisę dalintis minėtą informaciją su kitų interneto žaidimų svetaines, bankai, kredito kortelių įmonės, and appropriate agencies and/or regulators, jeigu Bendrovė nustato savo nuožiūra, kad Jūs apgavo ar bandymas sukčiauti Bendrovę, arba jei Bendrovė įtaria Jums padaryti bet nesąžiningą veiklą (including fraudulent payment), arba bet kuris kitas draudžiama sandoris.
  3. Bendrovė gali perduoti bet kokią informaciją (įskaitant Asmeninė informacija) už savo gyvenamosios vietos šalyje ir už Europos Sąjungos ribų ir laikyti jį kitose šalyse; duomenų apsaugos ir kiti įstatymai šių šalių gali būti ne taip išsamus, kaip ir Europos Sąjungoje - tokiais atvejais Bendrovė imsis priemonių siekdamos užtikrinti, kad būtų pakankamas apsaugos lygis atsižvelgiant į Jūsų asmeninė informacija.

IV. INFORMACIJOS IŠSAUGOJIMAS

  1. Bendrovė išlaiko visi jūsų asmeninė informacija tiek laiko pagal galiojančius teisės aktų nustatyta ir Maltos Žaidimų tarnybos ir / ar JK lošimų komisijos direktyvas, kaip taikoma. Nors jums gali reikalauti iš Bendrovės ištrinti bet ir visi jūsų asmeninė informacija, the request will be answered only as long as it is compliant with applicable legislation and the directives of Malta Gaming Authority and/or of the UK Gambling Commission, kaip taikoma.

V. pasirinkimas / Atsisakyti

  1. You may opt-out from receiving promotional communications from the Company by sending a blank e-mail with the word “Remove” to customersupport@instantgamesupport.com; Jei turite kokių nors klausimų, susijusių su pasirenkančių-out, Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo. Please note that even if you opt-out, the Company may continue to send you service-related updates and notifications.

VI. sausainiai

  1. Kompanija (ar kiti jos vardu) naudoti naršyklės funkciją, vadinamą slapukus, kurie yra maži tekstiniai failai, kurie ant jūsų kompiuterio ar įrangą, kai apsilankote tam tikrus internetu ar mobiliaisiais puslapiai, sekti savo veiklą, Įrašykite savo pageidavimus, ir padaryti Paslaugos labiau reaguoja į Jūsų poreikius, užtikrinant geresnį ir labiau asmeniniams poreikiams pritaikytą patirtį. Slapukai saugomi Jūsų kompiuterio ir / ar įrangos ir naudojami Bendrovės padėti stebėti savo veiklą ir perduoti informaciją, kaip Jūs naudositės Paslaugomis. Cookies can allow the Company to associate navigational information from browsing visits with personal information you provide to the Company.

VII. saugumas

  1. Bendrovė įdiegė tinkamas saugumo politiką, taisyklės ir techninės priemonės, kuriomis siekiama apsaugoti ir išsaugoti asmeninę informaciją pagal savo kontrolę nuo neteisėtos prieigos, netinkamo naudojimo arba atskleidimo, Savavališkas konstrukcijos keitimas, neteisėto sunaikinimo arba nuo atsitiktinio praradimo. All of the Company's employees and data processors that have access to, ir yra susijęs su jūsų asmeninės informacijos apdorojimo, privalo gerbti Jūsų informacijos konfidencialumą.

VIII. Nuorodos į kitas svetaines

  1. The Company's website, mobili svetainė ir mobiliųjų aplikacijų gali būti nuorodų į kitas svetaines, Mobilūs svetainių ir mobiliųjų programų. Kitos svetainės, mobile sites and mobile applications may also reference or link to the Company's website, mobili svetainė ir / ar mobiliųjų aplikacijų. Bendrovė nėra atsakinga už privatumo praktiką ar tokių kitų svetainių turinį, Mobilūs svetainių ir mobiliųjų programų, ir bet kokia informacija renkama šių trečiųjų šalių svetainių, Mobilūs svetainių ir mobiliųjų programų nereglamentuoja šios privatumo politikos, ir Bendrovė neprisiima jokios atsakomybės ar atsakomybės už politikos (įskaitant privatumo politika), praktika, veiksmai ar neveikimas tokių trečiųjų šalių.

IX. perkėlimas

  1. Tuo atveju, kai įmonė parduoda, priskiria arba perkelia kai kuriuos arba visus savo verslo ar turto perėmėja ar įgijėjo, arba jei bendrovė yra įsigiję arba sujungti su trečiąja šalimi, arba jei bendrovė failai bankroto arba tampa nemokus, Bendrovė gali parduoti, perleisti ar perduoti visi jūsų asmeninė informacija ir kita informacija su sąlyga, Jums ar apie jus, Nepriklausomai nuo jūsų pasirinkimo statuso, su tokia perėmėjas ar pirkėjo, provided the Company obtains Your consent.

X. atsisakymas

  1. The transmission of information via the internet is not completely secure. Although the Company does its best to protect Your Personal Information, the Company cannot guarantee the security of the data transmitted to the Company's website, mobili svetainė ir / ar mobiliųjų aplikacijų; transmission is at Your own risk. Accordingly, the Company (įskaitant jo direktorių, pareigūnai, akcininkai, tiekėjai, patarėjai, rangovai ir filialai) nebus atsakinga už jokius netiesioginius, atsitiktinis, consequential or punitive damages relating to the use or release of Personal Information resulting from events outside of our control.

XI. Jūsų priėmimas šios politikos

  1. By agreeing to the Terms and Conditions during the registration process on the Company's website, mobili svetainė ir / ar mobiliųjų aplikacijų, arba toliau naudojimosi Paslaugomis, Jūs sutinkate, kad šios privatumo politikos, ir bet kokius pasikeitimus Bendrovė gali padaryti šioje privatumo politikoje, laikas nuo laiko. The Company will notify You of any such changes to the Privacy Policy by posting the changes on the Company's website, mobili svetainė ir / ar mobiliųjų aplikacijų, ir jums bus patvirtinti tokius pakeitimus. Nesugebėjimas patvirtinti tokį pakeitimą neleis Jums ir toliau naudotis Paslaugomis. Jūsų vienintelė teisės gynimo priemonė byloje, kurioje Jūs nenorite būti saistomas tokių pokyčių yra, kad nustotumėte naudotis Paslaugomis, ir uždaryti Jūsų sąskaitą.

XII. General

  1. You have the right to see personal data (as defined in the Data Protection Act 1998) that the Company keeps about you, upon receipt of a written request and payment of a £10 fee. If You are concerned that any of the information we hold about You is incorrect please contact our customer support team at customersupport@instantgamesupport.com

Version 1.1.4 – 08/08/17, Valid until further Notice