European Roulette Gold

Слично на американски рулет во сите аспекти, освен за отсуство на бројот "00", Европската рулет злато е уште една од Microgaming класичен казино игри. Одликувајќи се со исклучителен квалитет во поглед на графика, звук и дизајн, серија злато Microgaming е катапултиран до врвот лиги.

Играње Европската рулет злато

запознаени рулет велосипед и маса со своите 3×12 мрежа прикажување на броеви од 1 to 36 се гледа. Синглот "0" е ставен правото на врвот на оваа мрежа. Може да се прават и внатре и надвор облози за тоа дали ти си среќен број земји во право слот на се врти тркалото.

дополнителни опции за обложување на располагање за играчи се залог за соседство и Call залог. Можете да изберете број и направи директно залог на неа, заедно со нејзините соседни броеви до вкупно 9 броеви (четири од двете страни). Повик залог става залог на дел од рулет велосипед.

Внатре облози се направени на еден број или било која од шест можни комбинации подолу

• Прав Бет -Bet на еден број, 35:1 payout
• Сплит залог- Залог на соседни броеви, 17:1 payout
• Улица Бет – Залог на 3 броеви во ред, 11:1 payout
• катче залог - Залог на блок 4 броеви, 8:1 payout
• Пет број Бет - Залог на 5 броеви (0, 00, 1, 2, 3), 6:1 payout
• Line залог – Залог на 6 броеви на 2 соседните редови, 5:1 payout

Надвор облози се направени кога ставање вашите пари на било кој од блокови надвор од мрежата.

• Колона залог - Залог на 1 од 3 колони, 2:1 payout
• Дузина Bet - Залог на 12 број на високо, низок или среден блок, 2:1 payout
• Дури и пари залог - Залог на 18 броеви (дури и, чудно, црна или црвена), 1:1 payout

совршено дизајнирана, неверојатна графика, јасна интерфејс направи Европската рулет злато инстант фаворит за сите казино играчи. Има опција експерт режим Ви овозможува подобра контрола на својата игра и пари. Игра оваа класична убавина да се доживее вистинската возбуда обложување и победа.