Финецот и swirly Спин

Финецот и на swirly Спин е Игра онлајн Slot кој има ирски фолклор тема. Создадена од страна NetEnt, ова видео слот доаѓа со познати симболи како барови, камбани, horseshoes и четири лист clovers. Исто така, има Кластерот Плаќа победа систем во место, а од вашата редовна систем payline. Сите овие и многу повеќе направи оваа онлајн слот мора еден да се провери од. Можете да добиете повеќе информации за овој слот од преглед подолу.

Играј сега

Кластер Плаќа Онлајн слот Игра

Имаш 5 редови и 5 владеат во оваа онлајн слот Игра. Како што претходно наведено нема активни payline достапни, толку победи се заработени кога ќе слета на кластер на исти икони на соседните ленти од лево кон десно и до долу. Финецот и на swirly Спин се игра со знак на 10p за секоја спин. Ова е со низок ризик коцкари сон, сепак, можете да поставите вашиот облози на спин до високо како 200 £ ако сакате поголема награди за вашите напори.

Бонус функции достапни во база Игра

Во подножјето игра на оваа онлајн слот Игра, можете да се играат четири случајно пристапи бонус функции. Тие се имено "Змеј уништи", "магична трансформација", "Ирски среќа" и "Starfall дивината".

Со змеј Уништи, имаш симболи кои се дел од победничкиот кластер експлодира. Овие симболи потоа ќе бидат заменети со нови, и се надевам дека, нов кластер победи ќе биде формирана и циклусот продолжува. Магијата Трансформира ќе го срцето и лопати (симболи ниска вредност) во симболи со повисоки вредности за да се формира во кластерот и да ги зголемат своите приходи кластер победа.

Ирската Среќата ќе имаат идентични симболи на местото на двете вертикални и хоризонтални линии во непосредна близина да го зголеми вашиот кластерот победи. Од друга страна, функција Starfall Диви ќе има колку што пет ѕвезда Диви икони на макари за да им помогне со диви потпомогната кластер победи.

Ирската-тематските симболите на овој Игра онлајн Slot

Симболите на овој онлајн Slot играта се Ирската-тематските. Мора лопати, срца, Пченката, среќа horseshoes, четири лист clovers и рубини. Со пет рубини на макари, можете да заработите 50x удел мултипликатор. Како што споменавме порано имаш ѕвезда Диви и на тој начин ќе го замени симбол други икони за разлика од иконата клуч Растера.

Играј сега

Да ги сумира

Ова видео слот има пријатен позадина сцена и графика се подеднакво големи. Кластерот Плаќа систем може да ве освојат сосема пристоен исплата и победи може да се заработи постојано и особено со карактеристиките на база на игра на располагање.