беснее носорог

Raging Rhino Slot се базира на африкански диви животни тема. WMS Игри на среќа е да излезе со еден поинаков вид на слот кој нуди некои уникатни карактеристики. Првото нешто што ќе дојде до вашиот коментар е тоа што има шест ленти наместо стандардниот пет. Убава африкански диви земји бил дизајниран во позадина кој е поддржан од страна на некои навистина убави симболи подготвени во малку 3D стил. Со ова, сите овие ленти може да се појави во четири различни позиции кои нудат голем број на начини да се победи.

Play Now

беснее носорог е подготвена на полиња

беснее носорог нуди шест ленти заедно со четири реда на симболите и 4096 различни начини да се победи. Со цел да победат, треба да се направи одредено Високата на тастатурата на соседните ленти. Сончевата позадина во позадина заедно со музика полна со звуците на животните, всушност, ќе ви ги наведуваш на ова патување во диви земји.

Играта има мајмун, мангуста, алигатор и носорог како високо ценет симболи со оглед на подолните се вообичаени симболи картичка 9, 10, J, Q, K and A.

Дивите симбол е прикажан со прекрасен амбиент сонцето зад африкански дрво и се чини дека случајно на две ленти, три, четири и пет. Тоа може да биде замена за сите други симболи освен симбол бонус која е голем пенливи дијаманти, а тоа ќе предизвика бонус функција за. симбол на носорог плаќа највисок износ и тоа може да се види наредени на сите ленти.

бонуси

Бесплатни врти е само бонус нуди во беснее носорог. Тоа лесно може да се активира од слетување на различни групи на овие дијаманти на репортажите. Иако тие треба да бидат најмалку три на број, со цел да ја принуди на најмалку бонус за вас која е осум врти, четири дијаманти, од друга страна, ќе ви даде петнаесет врти, пет плаќа од дваесет врти и шест дијаманти дава педесет врти, што е највисока во играта. Ако, ќе биде во можност да формираат победничка комбинација со диви симбол, тоа ќе усоврши вашето победи со 2x или 3x.

Play Now

Финале мисли

беснее носорог е познат слот и се здоби со разумен фан-следново за себе од првичниот дена. Тој нуди највисок победа 12,000 кои често се привлечат луѓето да го даде хит. Иако некои играчи го најдете повеќе удобно со вообичаените payline структура, други се уште не уживаат варијација во овој слот игра.