luchadora

пет макари и триесет paylines слот, Борец се напојува со Thunderkick Софтвер. This слотови бонус игра е инспириран од многу забавни мексиканскиот борење нудат носивост на забава на играчи.

Play Now

За програмери на Luchadora

This слотови бонус игра е развиен од страна на младите, но ветувачки компанија наречена Thunderkick во соработка со Никта. Онлајн игри развиена од страна на оваа компанија нудат различни теми, заедно со креативна игра.

About the Game

This слотови бонус игра е пет ленти со четири реда слот што значи дека постојат четири симболи на секоја ролна. Триесет paylines на Luchadora се фиксни. Играта е поставена во борење прстен со своите четири означени агли и многу борење постери се расфрлани во врска со тоа. Означените делови ќе има голема улога во карактеристики бонус. The слотови бонус игра може да се игра од минимум облог од 10p и до максималната залог од £ 100 по вртење на различни компатибилни уреди. Четворица маскирани борачи El Toro, Рајо, Змијата, и Ел Pantera, како и енергичната и Морничава Campeon, се икони на висока вредност на макари. симболи на ниска вредност се претставени од страна на некои оригинални мексикански зеленчук како чили пиперки и во различни бои. This слотови бонус игра исто така, содржи две бонус симболи. Тие се претставени од страна на Lucha Smackdown и бонус симбол на Luca.

На различни карактеристики на овој слот се:

  • прстен Corners- При вршење на редовните игра ако се појави било борач на било означени агол, а потоа сите други идентични симболи на репортажите ќе бидат променети во дивините. Ова ви дава подобри шанси за формирање повисоки комбинации победа. Дивините ќе ги замени сите основни симболи.
  • борење Smackdown- Во регуларниот игра, оваа икона земјиште само на ролна 5 а вие награди 7, 11, or 15 бесплатни вртења и, исто така, ги наградува со до 15x множител.
  • Борба слободен врти- Оваа функција е инициран од слетување на три или повеќе Lucha икона бонус. Ќе добиете 7, 11, and 15 бесплатни врти за слетување 3, 4, or 5 бонус симболи. аглите на прстенот се активни за време на оваа функција. Секое борач слетување на било кој од нив ќе останат дивината за време на траењето на функцијата,. Сите четворица борачи се менува во дивините прави повеќе профитабилни икона Ла Luchadora се одржи на сите Misterioso Campeon икони.

Summary

Play Now

luchadora е фантастичен слот кој не само што изгледа неверојатно и обезбедува носивост на забава, но исто така, содржи неколку високо вреднувано бонус функции.