снегулки

Оваа пет ролна дваесет payline слот од NextGen Gaming убаво го илустрира ладно, свеж воздух и снегулки. Тоа не е можно да се најде две идентични снегулки, но за среќа не и во овој студено играта или тоа би било невозможно да креирате Победнички комбинации. Оваа игра е достапен да игра во Не 1 слотови сајтови.

За програмери

Играј сега

снегулки е развиен од страна Никта (NextGen) и е достапен да игра во Не 1 слотови сајтови. Никта и NextGen игри се познати за создавање на содржина богат, високо квалитетни софтверски казино. Ова вклучува иновации NextGen во игра дизајни низ сите формати и Никта лотарија, бинго и казино модули.

За играта

Ова е пет ролна со три реда слот и доаѓа со дваесет фиксна paylines. Овој слот може да се игра Не 1 слотови сајтови. Оваа игра е достапна на игра на мобилни, таблети и десктоп од 30p до £ 600 по вртење. Репортажите се транспарентни и се поставени во однос на позадината на студено примамливата снежните пејзажи под ѕвезда исполнето небото. Снегулките се лебди нежно надолу се приближува на земјата. Детално дизајнирани снегулки од различни бои и дизајни се симболи на репортажите. Смрзнат Диви иконата е дива и ќе го замени сè да се направи победничка комбинации. Сепак, нема да го замени растера кој е икона од замрзнати растера.

Другите карактеристики на оваа игра вклучува:

  1. слободен врти- Предизвика оваа функција со добивање на три или повеќе од иконата многоцветни растера. Ќе добиете 7 бесплатни врти за 3 растера, 10 бесплатни врти за 4 и, конечно, 15 бесплатни врти за 5 растура. диви симболи кои се појавуваат во текот на оваа функција остане фиксен на местото до ова е завршена. Вие исто така може да предизвика повеќе врти со добивање на повеќе растера во текот на функција.
  2. Леден дивината- Оваа функција може да се активира по случаен избор по секоја спин. Секоја ролна се додава до една дива иконата за да ви помогнеме со некои поголеми победи.
  3. бесен ветер- Дивините се додадени во оваа функција слична на Леден дивините освен тука тие се додадени во времето на спин наместо на крајот на спин.

резиме

Играј сега

А многу атмосферски игра, снегулки доаѓа со неверојатна графика, soothing soundtracks and many bonus features that you can aim for. It gives a high payout of about 96.58% со играчите и е достапен да игра на Не 1 слотови сајтови.