Classic Blackjack | Mobile Casino and Online Style!

На Classic Онлајн или мобилни Блек Џек има многу варијации со Европската игра се повеќе популарни. Еве преглед е врз основа на истиот, како дел од серијата злато. Речиси стандард во сите Microgaming игри, злато серија функција подобар звук, графика и анимации. Може да се очекува со ист квалитет во нивните mobile casino верзии, исто така,.

За почеток, на мобилната верзија на класичен блек џек следи истите правила на казино стилизирана игра. На разликување фактор е дека тоа е игра со 5 стандардни палуби 52 картички, наместо 2 палуби. Двете верзии Classic и Европската имаат опции Multihand игра. Повеќе палуби за играње значи подобра куќа на работ.

Се репродуцира на кој било од мобилни уреди, Класик Блек Џек ја направи мазна транзиција задржување на таписерии и детална изработка. Се доживее вистински казино ефект без никакви hassles поврзан со него додека се мобилни. Брзо и брза, Играчот се претстави со реална графика, аудио и видео ефекти.

Обложи почнувајќи од 1 кредит до 200. Откако ќе се направи залог и картички се решаваат, може да се погоди, истапат, Сплит или двапати во зависност од страна занимаваа. Вообичаената блек џек и осигурување исплата на 3:2 and 2:1 односно се нудат. Има високо приспособливи карактеристики користат различни стратегии и облози се победи на куќа.

Игра класичен блек џек за вистинска акција и возбуда. Фати сите забава и победи, токму тука на вашите мобилни уреди и паметни телефони.

Game Features

• Blackjack Payout:3:2
• Insurance: плаќа 2:1
• Number of decks: 5, 52 картички секој
• Hole Card: Не
• Multi Hand: Не
• Credit Chip bet range – 1 to 200
• Dealer Stands on all 17: Да
• Surrender: Не
• Double Down: Само на хард вредноста на 9, 10, 11
• Split: Да
• Re-split: Не
• Split Aces: Да
• Autoplay: Да