Valhalla

Ова е средновековен време врз основа слотови бонус задржи она што ќе победи игра. Тој има пет макари и десет фиксна paylines. Играта е поставена во позадина на отворено поле во портокалово небо. Играта е во чест на познатиот Викинзите и се состои од симболи врз основа на нив. Постои позадина на звукот на механички брзини се врти во текот на спинови. Постојат шест нивоа нарекува како Valhalla врти кои може да изберете од. Секој од овие нивоа нуди различни мултипликатори, заедно со слободен врти предизвикани од симбол бонус. Нивото на обложување започнува со само 0,10 £ и оди до голем £ 2000 по вртења. So, оваа игра е идеална за играчи со различен вид на буџетот.

Play Now

За инвеститорот на Valhalla

Инвеститорот на овој прекрасен слотови бонус задржи она што ќе победи играта е Betdigital (Никта). Со долгогодишно искуство и експертиза во модерната игри технологии, тие нудиме врвен казино игри искуство на онлајн корисници.

About the game

Симболите на овој слотови бонус задржи она што ќе победи играта се шлем Викинг, удар рог, штит со пар на оски и едрилица. Постојат некои Викинг стил симболи на карти за играње од 10 до А. Овие се на ниско платени симболи на игра кои се појавуваат многу често на макари. врвот плаќаат симбол е едрилица со армија од викинзите кои се плаќаат 2500 монети со пет од ваков вид. Има само еден бонус симбол во оваа игра и тоа е симбол на една убава жена Викинг.

  • Диви Функција: Викинг жената е дива карактеристика на овој слотови бонус задржи она што ќе победи игра. Симболот е замена за остатокот од симболите на играта. Кога пет појавува ред, ќе се даде на играта врвот симбол исплата која е 2500 coins.
  • Слободен нивоа врти: Постојат шест нивоа како што споменавме порано и тие нудат различни бонуси. Прво, ниво, која е стандардна, диви појавува на средината ролна. Второто ниво нуди проширување на диви што го покрива целиот ролна заедно со 2x множител. Третото ниво дава 4x мултипликатор со проширување на диви и respins. Потоа се 6x, 8x и 10x мултипликатори со две, три и четири respins. Сите нивоа од второ до петто има проширување на диви симболи.

Play Now

Summary

Со ретка тема врз основа на Викинзите, ова слотови бонус задржи она што ќе победи е најдобар забавувач. Можност за избор од шест различни нивоа е додадена предност.