гаден замокот

гаден замокот не очајно во својот обид за вас, но нејзините прилично симпатична бара чудовишта се плашиш, заедно со можноста за добивање на 3,247 пати вашиот удел секако забавна слот телефон казина игра направи.

Play Now

За програмери на замокот гаден

основана во 2014, Можност е нова компанија, но компанијата која го направи ветувачки почеток во полето на онлајн игри со развој на некои многу шик и функција богата онлајн игри. This слот телефон казина Играта е една таква игра развиена од среќа (Никта).

About the Game

This слот телефон казина Играта доаѓа со пет ленти и играта се игра на 25 paylines. Но, овие paylines не се фиксни и може да се зголеми или намали, како на вашиот избор. Износот што се обложуваат на секоја спин, исто така, не е фиксна и започнува од 25p до £ 625 по вртење. This слот телефон казина Играта може да се игра на голем број на уреди како што iOS, Андроид, и очигледно компјутери и лаптоп. Имаш четири различни чудовишта во стрип стил анимација на екранот. Тие се Ballie, камен, Tally и Squido. Постојат некои симболи стандард картичка од 9 на АКЕ, како и тие претставуваат ниско платени симболи. Играта е логото е симбол растера на играта. Исто така, ќе видите редовна диви на екранот што ќе го замени сè друго освен симбол растера.

Другите карактеристики на овој слот телефон казина играта се:

  • Случаен чудовиштето дивината- Која било од четирите чудовишта може да се трансформира во дивината по случаен избор во текот на база на игра. Ќе може да има колку што четири случајни дивините во базата игра. Случајната дивините, исто така, ќе го замени други основни симболи за да ви даде повисоки исплати.
  • Гаден врти Функција- Слетување на три или повеќе растера симболи насекаде во поглед истовремено иницира оваа функција. Бројот на растера симболи кои ја иницираше оваа функција ќе се утврди бројот на слободни врти добивате.
  • 3 растура ќе ве наградат со 10 free spins
  • 4 растура ќе ве наградат со 12 free spins
  • 5 растура ќе ве наградат со 15 free spins

Пред да започнете ја репродукцијата на слободен врти треба да изберете врати од шест врати присутни на екранот за да се ослободи од чудовишта крие. Ова ќе продолжи додека да се најде на сите четири чудовишта или додека не најдете гаден врти зад врата кога функцијата ќе започне. Ослободените чудовишта ќе се претвори во дивината за време на траењето на функцијата,.

Summary

Play Now

гаден замокот е забавно-пополнети чудовиште-тематските слот од Можност Интерактивен. Слот е за сите случајни дивините и гаден врти каде што можете да добиете голема исплати.