100% Safe
About-Us-2

повлекување политика

Тимот на TopSlotSite знае дека собирањето на добивки е една од највозбудливите делови од казино игра. That's why we have taken every measure to ensure that your funds will be delivered to you as quickly and securely as possible. За да дознаете како да го направите тоа, прочитајте ја нашата политика за повлекување подолу.

   1. Кога некој член бара повлекување, бараните средства се пренесуваат на начин за плаќање(s) земјите првично се користат да се депонира.
   2. In cases where a member's payment method is not available for withdrawal due to third party policy restrictions, повлекување ќе бидат направени за друг начин на исплата на располагање на земјите.
   3. Ако некој член има извонредна депозити на TopSlotSite , ние го задржуваме правото да го одложи или запре плаќањата повлекување до сите депозити се примени и потврдени.
   4. Ние не наплаќаат никакви такси повлекување (предмет на делот 5 подолу). Should a member's bank or payment method charge a processing fee in connection with the withdrawal, плаќање на овој надоместок е одговорност на земјите-.
   5. Во случај кога ќе престанеме да им понудиме на нашите услуги во одредена јурисдикција, разумен надомест за обработка може да се наплаќаат на земјите по повлекувањето.
   6. Тоа е одговорност на земјите да го извести TopSlotSite веднаш на изгубена или украдена кредитна / дебитна картичка или промена на податоците на e-паричник; сите загуби и штети кои произлегуваат од неуспехот на дел од земјите се обезбеди веднаш на ваквото известување ќе бидат на товар исклучиво од страна на членот, и TopSlotSite нема да биде одговорен за било каква загуба или штети.
   7. Минимална повлекување Износите

    • Bank transfer/ Wire transfer/ Trustly/ Webmoney/ Qiwi: $50 / €50 / £50 / 500kr
    • Skrill (Moneybookers)/ Neteller/ Credit Card/ Debit Card and Paysafecard: $20 / €20 / £20 / 200kr
    • ЗАБЕЛЕШКА: Бараните количини повлекување кои се под минималните суми наведени погоре не ќе бидат обработени.
   8. ограничувања

    • Visa кредитни и дебитни картички повлекувања не се достапни во некои земји се должи на локалните ограничувања издавачот.
    • MasterCard и дебитни картички повлекувања не се достапни поради рестрикциите издавачот.
    • Максималниот износ на повлекување на профил е (јас) $3,000 / €3,000 / £3,000 / 30,000kr неделно, and (II) $6,000 / €6,000 / £6,000 / 60,000kr месечно, except in the case of progressive jackpot winnings, where the maximum withdrawal amount per month is $30,000 / €30,000 / £30,000 / 300,000kr. TopSlotSite may, во своето дискреционо, зголемување на овие граници на своите ценети членови.
    • Skrill, Webmoney and Qiwi may only be used as a withdrawal option in case a successful payment was done previously.
    • Some methods are only available in certain countries and with certain currencies.
    • For further information please contact our Customer Support via LiveChat or e-mail at: customersupport@instantgamesupport.com
   9. Како мерка за заштита на членови од онлајн измама, TopSlotSite понекогаш може да бара утврдување на идентитетот на пред обработка на повлекување. Членовите може да биде побарано да покажат една или повеќе од следниве документи (или дополнителни документи не се наведени подолу) да TopSlotSite:
    • Кредитна / дебитна картичка се користи за финансирање на TopSlotSite сметка: јасен, потребно е читлив примерок од двете страни на картичка. Од безбедносни причини, the middle eight numbers on the front of the card and the three-digit code on the back of the card's copy must be crossed out.
    • Доказ за адреса: This can come in the form of a recent utility bill or credit card statement that shows the member's full name and address as listed in his/her TopSlotSite account. За кредитна картичка извештаи, средината осум броеви на предната страна на картичката и три-цифрен код на задната страна на картичката мора да поминува надвор од безбедносни причини.
    • Фото-проект: Потребна е неодамнешната фотографски документ за идентификација членови за обработка на нивниот прв повлекувања. На проект може да биде копија од важечка патна исправа, driver's license or national ID card. The member's name, photograph and signature must appear on the copy sent to TopSlotSite. Во некои случаи, members may be asked to have their documents signed and stamped by a qualified notary or solicitor as proof of legitimacy.
    • Please be advised that all cash out requests will appear as "Pending" за 3 business days, during which time You can cancel the request.
    • Your transaction and financial information is protected at TopSlotSite by the most advanced security and encryption technologies in the industry. You can depend on us for fun and safe gaming. For assistance with withdrawals or any other matter, feel free toContact Us
   10. The additional documentation requirement will be mandatory in where your cumulative withdrawals amount to £/$/€1500 or 15,000kr.
   11. Required documentation will have to be provided within 7 days following the request of the Company; треба да документацијата не се предвидени во рамките на овој временски период, или неточни или лажни документација доколку постои, тогаш компанијата може да, во е дискреционо, го прекине вашиот профил, ги заплени сите добивки и да ги искористи и да ја поништи рамнотежа и сите сметка
   12. Без отстапуваат од било која друга одредба од оваа политика на повлекување, пред повлекувањата се обработуваат, вашата игра ќе бидат разгледани за било неправилен играње. На компанијата треба да сметаат дека се случиле неправилни игра, Компанијата го задржува правото да ги задржи повлекувањата, искористи и / или конфискување на состојбата на Вашата сметка и / или да ја затворите вашата сметка.Version 1.4 - 06.06.2017