About-Us-2

помогне

Полагање

За да започнете ја репродукцијата во TopSlotSite , следат 3 simple steps to register.

Once you are registered, login and deposit to play for real money. The correct sequence is the “Cashier” icon followed by “Deposit”. You can avail your preferred mode of payment. Complete all the details with correct information and click Deposit.

You will be charged against your mode of payment and the amount will be transferred to your casino account. As per banking policies, you will receive email confirmation for the transaction details.

Please refer to the Banking section for more details.

Бонуси и промоции Онлајн

Ќе се кредитираат со 100% бонус на иницијалниот депозит кога ќе се направи прв депозит на сметка.

Да ги разгледаме во најновите промоции и бонуси информации да се направи профит на нашиот сајт.

Исплати и повлекувањата

Cashing во на вашите добивки е едноставна и лесна TopSlotSite .

Изберете ја иконата за "вработен", проследено со опцијата "повлекување". Внесете го износот што со помош на вашиот префериран начин на повлекување и потврди сите детали потребни во форма. А потврда пошта за оваа трансакција е испратен. Обработката на барањето е потребен 3 работни дена да се рефлектира во резиме вашиот профил. Секогаш можете да се откажете вашето барање и износот е вратен назад во нашата сметка. Како на задолжителни правила, е-маил е испратен кога износот се кредитираат во вашиот профил.

Ве молиме погледнете ја веб-страницата на банките за повеќе детали во врска со повлекување и Cashing политиките.

Прати ни

Секогаш можете да ни e-mail ако има било какви прашања во врска со вашиот профил.

Проверете ги нашите contact us web page for more details.