100% Safe
About-Us-2

Бонус политика

1. бонус

TopSlotSite ви нуди појавување бонус(ова е) за вашите одредени депозити на сајтот (the "имаат право на депозити"), до 800 £/€/$ or 8 000 kr bonus (the "Депозит Бонус Износ").

Услови & Услови

1.1 Откако ќе се направи легитимен депозит на TopSlotSite, можете веднаш да добиете бонус депозит на тој депозит, во согласност со следнава структура:

100% matching bonus of up to 200 £/€/$ or 2 000 kr bonus on your first deposit;

50% matching bonus of up to 300 £/€/$ or 3 000 kr bonus on your second deposit;

100% matching bonus of up to 300 £/€/$ or 3 000 kr bonus on your third deposit.

1.2 Бонус може да се користи да се играат игри.

1.3 Секој играч ќе се издава само еднаш со бонуси на депозити (повеќе сметки не ќе се квалификува за дополнителни бонуси, и TopSlotSite го задржува правото да ги затворат сите такви повеќе сметки).

1.4 Бонусите на депозити не може да се повлече готовина и може да се користи само за да играат игри. Може да ги повлечат сите добивки стекнато од употребата на секоја бонус само откако ќе се удри најмалку 50 пати бонус применува депозит. само 5% на облозите на сите верзии на видео покер и / или моќ видео покер треба да се смета кон wagering барања за бонус; само 10% на облозите на сите верзии на Baccarat, Blackjack, Roulette, џекпот, и / или покер игри на маса да се смета кон барањата wagering за бонуси на депозити.

1.5 За членови наоѓа во некои правни системи Бонусите на депозити може да се наплатија само по износ во висина од не помалку од 100 пати бонус Износ се удри. За повеќе детали во врска со надлежностите на кои ова се однесува, Ве молиме контактирајте со нас на: customersupport@instantgamesupport.com.

1.6 Условот wagering на секоја бонус мора да бидат исполнети во целост за време секое време во 90 дена од кредитираат во вашиот профил. TopSlotSite го задржува правото, во секое време, да се поништи бонус во однос на кои wagering барања не се исполнети во целост во рамките на овој временски период.

1.7 Сите игри и бонуси на депозити се предмет на нашите Terms and Conditions и на нашите Генералната политика бонус.

1.8 Играчите кои изберете Големиот британски фунти како своја валута, а не се од Велика Британија не ќе можат да добијат бонуси на депозити.

1.9 In the event that TopSlotSite' deems that a participant has executed any act in bad faith in relation to this offer and/or tried to abuse this offer, како учесник се исклучува од оваа понуда, а со тоа и да стане квалификуван да добијат бонуси на депозити; како неподобност може да се определи и бонуси на депозити (како и сите добивки стекнато од користење на бонус) уапсено или отповикана, even after the participant's account's award of the Deposit Bonuses.

1.10 Примателот на бонуси на депозити ќе биде единствено одговорен за плаќање на сите релевантни даноци наметнати во однос на приемот на бонуси на депозити.

1.11 TopSlotSite го задржува правото да ги менува овие правила и услови, откажете, измени или да го прекине оваа понуда и било промоција во секое време и без претходна најава.

2. бесплатни бонус

Услови & Услови (предмет на понудата на комплементарни бонус од TopSlotSite)

2.1. Регистрирајте се на TopSlotSite, активирате вашата сметка и да добијат Бесплатно бонус. На бесплатен бонус може да се обезбеди во форма на бонус пари или во форма на слободен врти.

2.2. На бесплатен бонус ќе им се даде само ако внесете важечки лични податоци при регистрација.

2.3. На бесплатен бонус не може да се повлече или откупуваат за пари.

2.4. Само еден Бесплатно бонус ќе се издаваат на секој играч.

2.5. Бесплатно бонус понуда важи само за нови регистранти кои никогаш немале сметка со TopSlotSite.

2.6. било добивки (во износ поголем од Бесплатно бонус) кои се резултат од играње на игри со Бесплатно бонус (the "почетна профитот") не може да се откупи или да се повлече. Само добивки стекнато од играње на игри со почетна профитот може да се искупи, под услов, освен ако не е поинаку назначено- ќе удри најмалку 50 пати на износ што е еднаков на вашите Бесплатно бонус + почетна профитот (and where the Complimentary Bonus is provided in the form of free spinsan amount equaling the Initial Winnings). The 50 (or other stated) times wagering requirement will commence only after you deposit funds in your account. Во секој случај, the Initial Winnings may not exceed £20 / €20 / $20 / 200kr; any Initial Winnings which are credited to your account beyond £20 / €20 / $20 / 200kr shall be considered nil and will be revoked accordingly.

2.7. The wagering requirements of the Complimentary Bonus must be met in full during any time within 7 days of being credited to a player's account unless stated otherwise in the bonuses specific terms and conditions. TopSlotSite го задржува правото, во секое време, да се поништи Бесплатно бонус во однос на кои wagering барања не се исполнети во целост во рамките на овој временски период. In addition, На бесплатен бонус понуда ќе истече во рок од 7 дена од денот на отворање на сметка со TopSlotSite, освен ако не се направи одобрен депозит во тој период. Неуспехот да се направи одобрен депозит во рок од 7 дена од денот на отворање на сметка ќе доведе до одземање на бесплатни бонус (како и сите добивки стекнато од употребата на комплементарни бонус), even after your account's award of the Complimentary Bonus.

2.8. Играчите кои изберете Големиот британски фунти како своја валута, а не се од Велика Британија не ќе можат да добијат на бесплатни бонус.

2.9. Сите игри и комплементарни бонус се предмет на нашите Terms and Conditions и на нашите Генералната политика бонус..

2.10. Во случај дека TopSlotSite смета дека еден од учесниците е извршена секој акт со лоша намера во врска со оваа понуда и или сте се обиделе да ја злоупотребат оваа понуда, како учесник се исклучува од оваа понуда, а со тоа стане неподобни за да добијат Бесплатно бонус; како неподобност може да се утврди и комплементарни бонус (како и сите добивки стекнато од употребата на комплементарни бонус) уапсено или отповикана, even after the participant's account's award of the Complimentary Bonus.

2.11. Примателот на Бесплатно бонус ќе биде единствено одговорен за плаќање на сите релевантни даноци наметнати во однос на приемот на комплементарни бонус.

2.12. TopSlotSite го задржува правото да ги менува овие правила и услови, откажете, измени или да го прекине оваа понуда и било промоција во секое време и без претходна најава.

3. Бесплатни бонуси Play

Услови & Услови

3.1 TopSlotSite може повремено да ви понуди бесплатно Ја играат бонус, во форма на бонус пари или во форма на слободен врти.

3.2 Слободна игра Бонусите не можат да бидат повлечени или откупуваат за пари.

3.3 Слободна игра Бонусите кредитираат во вашиот профил мора да се користи / удри во целост во рок 7 дена од вашата сметка, освен ако не е поинаку наведено во бонуси специфичните услови и рокови на;Доколку не ја користите слободна игра бонуси во 7 дена од денот на приемот ќе доведе до одземање на слободна игра Бонусите (како и сите добивки стекнато од употребата на слободен Онлајн Бонусите), even after your account's award of the Free Play Bonuses.

3.4 Било добивки остварени од слободна игра бонуси (the "Слободен Почетна профитот") се доделуваат само за вас откако ќе се заврши со свирењето на сите ваши слободна игра Бонусите. In addition, вкупниот Бесплатни Почетна профитот не може да надмине £ /€ /$ 20 или 200kr; било кој слободен Почетна профитот кои се кредитираат во вашиот профил надвор £ /€ /$ 20 или 200kr се смета нула и ќе се укинат и соодветно.

3.5 Програмата за бесплатен Почетна Профитите се смета како бонус и се предмет на генералната политика бонус, the bonus specific terms and conditions and the Terms and Conditions. Без отстапуваат од погоре, the Free Initial Winnings will be subject to wagering requirements ofunless stated otherwise – 50 times of the Free Initial Winnings.

3.6 In the event that TopSlotSite deems that a participant has executed any act in bad faith in relation to this offer and/or tried to abuse this offer, such participant shall be excluded from this offer and therefore become ineligible to receive the Free Play Bonuses; како неподобност може да се утврди и слободна игра бонуси (како и сите добивки стекнато од употребата на слободен Онлајн Бонусите) уапсено или отповикана, even after the participant's account's award of the Free Play Bonuses.

3.7 Примателот на слободна игра бонуси ќе биде единствено одговорен за плаќање на сите релевантни даноци наметнати во однос на приемот на слободната игра бонуси.

3.8 TopSlotSite го задржува правото да ги менува овие правила и услови, откажете, измени или да го прекине оваа понуда и било промоција во секое време и без претходна најава.

3.9 Сите игри и Free Play Bonuses се предмет на нашите Terms and Conditions

Општа политика бонус

сите промоции, бонуси или специјални понуди се предмет на одредбите и условите промоција специфични и бонус кредитираат во вашиот профил мора да се користи во придржување со такви термини и услови.

Ние го задржуваме правото да ги повлечат сите промоција, бонус или специјална понуда во секое време. Во случај дека ние веруваме дека се злоупотребува или се обидуваат да ја злоупотребат бонус или други промоција, или би можеле да имаат корист преку злоупотреба или недостаток на добра волја, тогаш можеме да се, според наша сопствена дискреција, негираат, задржи или да се повлечат од вас бонус или промоција, или да го раскине било политика во врска со вас, или привремено или трајно, или да го прекине и / или да го блокира вашиот пристап до нашите услуги и производи и / или вашата сметка, без да бидат никаква обврска да го плаќаат сите средства што се одржа во вашиот профил.

Злоупотребите вклучуваат, но не се ограничени на, регистрирање на повеќе сметки во рамките на мрежата Progressplay со цел да ги искористат предностите на било кој од бонус и / или promotion.Where ги идентификуваме злоупотреба, ние го задржуваме правото да се наметне ограничувања на одредени бонус понуди на единствена и апсолутна наше

сите промоции, бонуси и специјални понуди да започне во 00:00 Часот, а заврши на 23:59 Според зоната GMT на одредени датуми, unless stated otherwise in the specific promotions', bonus's or special offer's terms and conditions.

Без отстапуваат од било која друга одредба во оваа политика, пред повлекувањата се обработуваат, вашата игра ќе бидат разгледани за било неправилен играње. Во интерес на фер игри, еднакви, нула или ниска маржа облози или хеџ обложување, Сите ќе се смета неправилни игри за бонус цели барање плеј-преку. Други примери на неправилни игра вклучуваат но не се ограничени на, поставување облози еден е еднаков или поголем од пониската од £5 / €5 / $5 / 50kr или 5% на вредноста на бонус или пониска од £2 / €2 / $2 / 20kr или 2% од вредноста на бонус ако се направи депозит преку или Neteller и Skrill (вклучувајќи, каде како граница е надмината, поради било двојно или друга функција, на било која игра) се додека барањата за wagering за тој бонус се исполнети. Треба да сметаме дека се случиле неправилни игра, ние го задржуваме правото да ги задржи повлекувањата, ги заплени сите добивки и / или да го блокира вашиот пристап до нашите услуги и производи и / или вашата сметка, без да бидат никаква обврска да го плаќаат сите средства што се одржа во вашиот профил.

Сите добивки остварени од бонуси може да се наплатија само по износ во висина од не помалку од 50 (педесет) пати повеќе од износот на бонусот добиени се удри (освен ако не е поинаку наведено во посебни услови на одреден бонус или промоција); да не ќе бидат во можност да се повлече бонус количини и било добивки кои им се од вашата сметка пред средбата ова барање, и со тие средства ќе бидат одземени од сметката на вашите заради повлекување.

количини на бонусот не може да се наплатија, и може да се користат исклучиво за целите на wagering; За избегнување на сомнеж, вклучување на износите на бонус во балансот на вашата сметка не значи дека износите бонус може да се повлече и како бонус количини ќе бидат одземени од балансот на вашата сметка за целта на повлекување.

Ако сте се уште да се завршат барањата wagering на бонус додека тврдејќи уште еден бонус / es, мора да се завршат барањата wagering на првиот бонус пред да почне да се акумулира на wagers за комплетирање на барањата за wagering за било последователни бонус / es, освен ако вашиот биланс достигне 0.00, во кој случај вашиот облози ќе почнат да се акумулираат заради барањата за wagering од следниот бонус. .

само 5% на облозите на сите верзии на видео покер и / или моќ видео покер треба да се смета кон wagering барања за соодветните бонус, промоција или специјална понуда; само 10% на облозите на сите верзии на Baccarat, Roulette, и / или покер игри на маса да се смета кон барањата wagering за соодветните бонус, промоција или специјална понуда.

Ние го задржуваме правото да се спречи играчи регистрирани, logging in or depositing from certain jurisdictions from participating and being eligible for any or all promotions and bonuses, според наша сопствена дискреција. This Bonus Policy applies to all kind of bonuses, promotions and benefits granted to you in excess of the actual deposit made by you.

Специфични бонуси и промоции може да содржи дополнителни услови кои ќе се бара да се придржуваат со цел да можат да добијат бонус или промоција, го користите и да се пари надвор.

Овој бонус политика е изработен на англиски јазик. Во случај на несовпаѓање помеѓу значењето на било преведени верзии на овој бонус политиката и на англиски јазик верзија, значењето на англиската верзија ќе биде меродавен.Version 1.8 - Date: 06.06.2017