100% Safe
About-Us-2

Withdrawal Policy

Ekipi TopSlotSite e di se për të mbledhur fitimet është një nga pjesët më të mrekullueshme të luajnë kazino. That's why we have taken every measure to ensure that your funds will be delivered to you as quickly and securely as possible. Për të gjetur se si ne e bëjmë këtë, lexoni Politikën tonë Tërheqja poshtë.

   1. Kur një anëtar kërkon një tërheqje, fondet e kërkuara janë transferuar në metodën e pagesës(s) anëtari fillimisht përdoret për të depozituar.
   2. In cases where a member's payment method is not available for withdrawal due to third party policy restrictions, tërheqja do të bëhet një tjetër metodë e pagesës në dispozicion të anëtarit.
   3. Nëse një anëtar ka depozita të pashlyera ndaj TopSlotSite , ne rezervojmë të drejtën që të shtyjë ose të ndaluar pagesat e tërheqjes deri sa të gjitha depozitat janë pranuar dhe konfirmuar.
   4. Ne nuk e ngarkuar ndonjë tarifat e tërheqjes (sipas paragrafit 5 poshtë). Should a member's bank or payment method charge a processing fee in connection with the withdrawal, pagesa e kësaj tarife është përgjegjësi e anëtarit.
   5. Në një rast ku ne të pushojë të ofrojmë shërbimet tona në një juridiksion të veçantë, një tarifë të arsyeshme të përpunimit mund të jetë i ngarkuar për të anëtarit pas tërheqjes.
   6. Është përgjegjësi e anëtarit të njoftojë TopSlotSite menjëherë e kreditit / kartë debiti humbur ose të vjedhur ose ndryshimin e detajeve të një e-portofolin; çdo humbje dhe dëmet që rrjedhin nga një dështim nga ana e anëtarit të sigurojë menjëherë një njoftim të tillë do të përballohen vetëm nga anëtari, dhe TopSlotSite nuk do të jetë përgjegjës për ndonjë humbje dhe dëme të tilla.
   7. Minimum Tërheqja Shumat

    • Bank transfer/ Wire transfer/ Trustly/ Webmoney/ Qiwi: $50 / €50 / £50 / 500kr
    • Skrill (Moneybookers)/ Neteller/ Credit Card/ Debit Card and Paysafecard: $20 / €20 / £20 / 200kr
    • SHËNIM: Shumat e kërkuara tërheqjes që janë nën shuma minimale e listuara më sipër nuk do të jenë të përpunuara.
   8. kufizimet

    • e kreditit Visa dhe kartë debiti tërheqjet nuk janë në dispozicion në disa vende për shkak të kufizimeve të emetuesit lokale.
    • MasterCard dhe kartë debiti tërheqjet nuk janë në dispozicion për shkak të kufizimeve të emetuesit.
    • Shuma maksimale e tërheqjes për një llogari është (unë) $3,000 / €3,000 / £3,000 / 30,000kr në javë, and (ii) $6,000 / €6,000 / £6,000 / 60,000kr në muaj, except in the case of progressive jackpot winnings, where the maximum withdrawal amount per month is $30,000 / €30,000 / £30,000 / 300,000kr. TopSlotSite may, në diskrecionin e saj e vetme, rritur këto kufizime për anëtarët e saj me vlerë.
    • Skrill, Webmoney and Qiwi may only be used as a withdrawal option in case a successful payment was done previously.
    • Some methods are only available in certain countries and with certain currencies.
    • For further information please contact our Customer Support via LiveChat or e-mail at: customersupport@instantgamesupport.com
   9. Si një masë për të mbrojtur anëtarët e nga mashtrimet në internet, TopSlotSite nganjëherë mund të kërkojë verifikimin e identitetit para se të përpunimit të një tërheqje. Anëtarët mund të kërkohet për të treguar një ose më shumë nga dokumentet e mëposhtme (ose dokumentet shtesë jo të listuara më poshtë) të TopSlotSite:
    • kartë krediti / debiti përdoret për të financuar një llogari TopSlotSite: A i qartë, kopje të lexueshme të të dyja anët e kartës është e nevojshme. Për shkaqe sigurie, the middle eight numbers on the front of the card and the three-digit code on the back of the card's copy must be crossed out.
    • Dëshmi e adresës: This can come in the form of a recent utility bill or credit card statement that shows the member's full name and address as listed in his/her TopSlotSite account. Për deklaratat e kartës së kreditit, mesme tetë numrat në pjesën e përparme të kartës dhe kodin tre shifror në anën e pasme të kartës duhet kaluar për arsye sigurie.
    • photo ID: Një dokument i kohëve të fundit fotografik identifikimit është e nevojshme për anëtarë të procesit tërheqje e tyre të parë. ID mund të jetë një kopje e pasaportës së vlefshme, driver's license or national ID card. The member's name, photograph and signature must appear on the copy sent to TopSlotSite. Në disa raste, members may be asked to have their documents signed and stamped by a qualified notary or solicitor as proof of legitimacy.
    • Please be advised that all cash out requests will appear as "Pending" for 3 business days, during which time You can cancel the request.
    • Your transaction and financial information is protected at TopSlotSite by the most advanced security and encryption technologies in the industry. You can depend on us for fun and safe gaming. For assistance with withdrawals or any other matter, feel free toContact Us
   10. The additional documentation requirement will be mandatory in where your cumulative withdrawals amount to £/$/€1500 or 15,000kr.
   11. Required documentation will have to be provided within 7 days following the request of the Company; should the documentation not be provided within this timeframe, or false or misleading documentation if provided, then the Company may, at is sole discretion, terminate your account, konfiskojë të gjitha fitimet dhe të konfiskojë dhe të pavlefshme ekuilibër çdo dhe të gjitha të llogarisë
   12. Pa përjashtuar nga çdo dispozitë tjetër në këtë politikë tërheqjes, para se të tërheqjet janë përpunuar, play juaj do të shqyrtohet për çdo luajtur modelet e parregullt. A duhet kompania mendojmë se ka ndodhur luajnë lojë të parregullt, Kompania rezervon të drejtën të refuzojë ndonjë tërheqje, të konfiskojë dhe / ose konfiskimin bilancin e llogarisë tuaj dhe / ose të mbyllë llogarinë tuaj.Version 1.4 - 06.06.2017