100% Safe
About-Us-2

Bonus Policy

1. depozitave Bonus

TopSlotSite ju ofron përputhen bonus(kjo është) për depozitat tuaja të caktuara në vend (the "Depozita të drejtë"), up to 800 £/€/$ or 8 000 kr bonus (the "Depozitave Bonus Shuma").

Terms & Conditions

1.1 Pasi të keni bërë një depozitë të pranueshëm për TopSlotSite, ju menjëherë të marrë një bonus depozitave në këtë depozitë, në përputhje me strukturën e mëposhtme:

100% matching bonus of up to 200 £/€/$ or 2 000 kr bonus on your first deposit;

50% matching bonus of up to 300 £/€/$ or 3 000 kr bonus on your second deposit;

100% matching bonus of up to 300 £/€/$ or 3 000 kr bonus on your third deposit.

1.2 Depozitave Bonus mund të përdoret për të luajtur Lojrat.

1.3 Çdo Player do të lëshohet vetëm një herë me bonuse depozitave (Llogaritë e shumëfishta nuk do të kualifikohen për bonuse shtesë, dhe TopSlotSite rezervon të drejtën për të mbyllur çdo llogari të tilla të shumta).

1.4 Të Bonuset e depozitave nuk mund të tërhiqet si para të gatshme dhe mund të përdoret vetëm për të luajtur Lojrat. Ju mund të tërheqë çdo fitim të fituara nga përdorimi i çdo Bonus Depozitave vetëm pasi të keni vënë bast të paktën 50 herë Bonus Depozitave zbatueshme Shuma. vetëm 5% nga bastet e vendosura në të gjitha versionet e poker video dhe / ose të energjisë poker video do të llogaritet drejt kërkesat wagering për Bonus Depozitave; vetëm 10% nga bastet e vendosura në të gjitha versionet e Baccarat, Blackjack, Roulette, çmim i parë, dhe / ose lojëra poker tryezë do të llogaritet drejt kërkesat wagering për bonuse depozitave.

1.5 Për anëtarët e vendosura në juridiksione të caktuara të Bonuset e depozitave mund të tërhiqen vetëm pas një shumë që arrin në jo më pak se 100 herë Depozitave Bonus Shuma është vënë bast. Për detaje lidhur me juridiksionet në të cilat kjo vlen, ju lutemi të na kontaktoni në: customersupport@instantgamesupport.com.

1.6 Kërkesa wagering e çdo Bonus Depozitave duhet të plotësohen në mënyrë të plotë gjatë çdo kohë brenda 90 Ditët e duke u kreditohet në llogarinë tuaj. TopSlotSite rezervon të drejtën, ne cdo kohe, të revokojë çdo Bonus Depozitave në lidhje me të cilën kërkesat wagering nuk janë plotësuar në mënyrë të plotë brenda kësaj periudhe kohore.

1.7 Të gjitha Lojërat dhe bonuse depozitave janë subjekt tonë Terms and Conditions dhe të tanë Politika e përgjithshme bonus.

1.8 Lojtarët që zgjidhni paund Madhe britanike si monedhën e tyre dhe nuk janë nga Mbretëria e Bashkuar nuk do të jenë të ligjshëm për të marrë bonuse depozitave.

1.9 In the event that TopSlotSite' deems that a participant has executed any act in bad faith in relation to this offer and/or tried to abuse this offer, pjesëmarrës i tillë do të përjashtohen nga kjo ofertë dhe për këtë arsye bëhet i papërshtatshëm për të marrë bonuse depozitave; Mospasja të drejtë e tillë mund të përcaktohet dhe Bonuset Depozitave (dhe çdo fitimet e fituar nga përdorimi i Bonus Depozitave) mbajtur në burim apo të revokohet, even after the participant's account's award of the Deposit Bonuses.

1.10 Marrësi i bonuse depozitave do të jetë përgjegjëse vetëm për të paguar taksat përkatëse e vendosura në lidhje me pranimin e depozitave bonuse.

1.11 TopSlotSite rezervon të drejtën për të ndryshuar këto terma dhe kushte, anuloj, modifikojë ose pezullojë këtë ofertë dhe çdo promovim në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak.

2. Bonus kompliment

Terms & Conditions (subjekt i flijimit të Bonus kompliment nga TopSlotSite)

2.1. Regjistrohuni në TopSlotSite, aktivizoni llogarinë tuaj dhe për të marrë Bonus Send. Bonus kompliment mund të jepet në formën e parave bonus, ose në formën e rrotullime falas.

2.2. Bonus kompliment do të jepet vetëm nëse ju shkruani të dhënat personale të vlefshme mbi regjistrimin.

2.3. Bonus kompliment nuk mund të tërhiqet ose të shpenguar për të holla.

2.4. Vetëm një Bonus kompliment do të lëshohet për çdo Player.

2.5. Oferta e kompliment Bonus vlen vetëm për regjistruesit të rinj të cilët nuk kishin një llogari me TopSlotSite.

2.6. Çdo fitim (më të madhe se Bonus Plotësuese) që rezultojnë nga luajtur Lojrat me Bonus kompliment (the "Fitimet fillestare") nuk mund të blihet apo të tërhiqet. Vetëm fitimet e fituara nga luajtur Lojrat me fitoret fillestare mund të blihet, me kusht që, nëse nuk shprehet ndryshe- ju vënë bast të paktën 50 herë një sasi të barabartë me Bonus tuaj Send + Fitimet fillestare (dhe ku Bonus Complimentary është siguruar në formën e pa vishet – një sasi të barabartë me fitimet fillestare). The 50 (apo të tjera deklaroi) herë shenoheshin kërkesë do të fillojë vetëm pasi të depozitojë fonde në llogarinë tuaj. Sidoqoftë, Fitimet e para nuk mund të kalojë £20 / €20 / $20 / 200kr; çdo Fitimet fillestare të cilat janë kredituar në llogarinë tuaj përtej £20 / €20 / $20 / 200kr do të konsiderohet zero dhe do të revokohet në përputhje me rrethanat.

2.7. Kërkesat wagering e Bonus Plotësuese duhet të plotësohen në mënyrë të plotë gjatë çdo kohë brenda 7 days of being credited to a player's account unless stated otherwise in the bonuses specific terms and conditions. TopSlotSite rezervon të drejtën, ne cdo kohe, të revokojë çdo Bonus kompliment në lidhje me të cilën kërkesat wagering nuk janë plotësuar në mënyrë të plotë brenda kësaj periudhe kohore. In addition, the Complimentary Bonus offer will expire within 7 days from opening an account with TopSlotSite, unless you make an approved deposit during that period. Failure to make an approved deposit within 7 days from opening an account will lead to revoking the Complimentary Bonus (and any winnings gained from the use of the Complimentary Bonus), even after your account's award of the Complimentary Bonus.

2.8. Players that select Great British Pounds as their currency and are not from the United Kingdom will NOT be eligible to receive the Complimentary Bonus.

2.9. All Games and the Complimentary Bonus are subject to our Terms and Conditions dhe të tanë Politika e përgjithshme bonus..

2.10. In the event that TopSlotSite deems that a participant has executed any act in bad faith in relation to this offer andor tried to abuse this offer, pjesëmarrës i tillë do të përjashtohen nga kjo ofertë dhe për këtë arsye bëhet i papërshtatshëm për të marrë Bonus Send; Mospasja të drejtë e tillë mund të përcaktohet dhe Bonus Send (and any winnings gained from the use of the Complimentary Bonus) mbajtur në burim apo të revokohet, even after the participant's account's award of the Complimentary Bonus.

2.11. Marrësi i Bonus Plotësuese duhet të jenë vetë përgjegjës për të paguar taksat përkatëse e vendosura në lidhje me marrjen e Bonus Plotësuese.

2.12. TopSlotSite rezervon të drejtën për të ndryshuar këto terma dhe kushte, anuloj, modifikojë ose pezullojë këtë ofertë dhe çdo promovim në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak.

3. Luaj falas bonuset

Terms & Conditions

3.1 TopSlotSite mund të herë pas here të ju ofrojmë një lojë të lirë Bonus, në formën e parave bonus apo në një formë të rrotullime falas.

3.2 Luaj falas Bonuset nuk mund të tërhiqet ose të shpenguar për të holla.

3.3 Luaj falas Bonuset kredituar në llogarinë tuaj duhet të përdoret / vënë bast në mënyrë të plotë në kuadër të 7 ditësh pas kreditohen në llogarinë tuaj nëse nuk shprehet ndryshe në bonuse termat dhe kushtet specifike;Dështimi për të përdorur luajtur pagesë bonuse brenda 7 ditëve nga marrja e tyre do të çojë në heqjen Luaj falas bonuse (dhe çdo fitimet e fituar nga përdorimi i luajtur Lira bonuse), even after your account's award of the Free Play Bonuses.

3.4 Çdo fitimet e krijuara nga luajtur Lira bonuse (the "Fitimet pagesë fillestare") janë dhënë për ju vetëm pasi të keni mbaruar duke luajtur të gjitha Luaj tuaja Lira bonuse. In addition, Fitimet totale pagesë fillestare nuk mund të kalojë £ /€ /$ 20 ose 200kr; çdo Fitimet pagesë fillestare të cilat janë kredituar në llogarinë tuaj përtej £ /€ /$ 20 ose 200kr do të konsiderohet zero dhe do të revokohet në përputhje me rrethanat.

3.5 Të Fitimet pagesë fillestare janë konsideruar si një bonus dhe janë subjekt i Bonus Politikës së Përgjithshme, the bonus specific terms and conditions and the Terms and Conditions. Pa përjashtuar nga lart, Fitimet pagesë fillestare do të jetë subjekt i kërkesave wagering e – nëse nuk shprehet ndryshe – 50 kohët e fitoret Lirë fillestare.

3.6 Në rast se TopSlotSite gjykon që një pjesëmarrës ka realizuar ndonjë veprim në keqbesim në lidhje me këtë ofertë dhe / ose u përpoq të abuzojë me këtë ofertë, pjesëmarrës i tillë do të përjashtohen nga kjo ofertë dhe për këtë arsye bëhet i papërshtatshëm për të marrë të luajtur falas bonuse; Mospasja të drejtë e tillë mund të përcaktohet dhe të luajnë pagesë Bonuset (dhe çdo fitimet e fituar nga përdorimi i luajtur Lira bonuse) mbajtur në burim apo të revokohet, even after the participant's account's award of the Free Play Bonuses.

3.7 Marrësi i luajtur Lira bonuse do të jetë përgjegjëse vetëm për të paguar taksat përkatëse e vendosura në lidhje me pranimin e luajtur Lira bonuse.

3.8 TopSlotSite rezervon të drejtën për të ndryshuar këto terma dhe kushte, anuloj, modifikojë ose pezullojë këtë ofertë dhe çdo promovim në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak.

3.9 Të gjitha Lojërat dhe Free Play Bonuses janë subjekt tonë Terms and Conditions

Bonus Politika Përgjithshme

Të gjitha promovime, bonuset apo oferta speciale janë subjekt i termave promovimit specifike dhe kushtet dhe çdo bonus kredituar në llogarinë tuaj duhet të përdoren në përputhje të me afate dhe kushte.

Ne rezervojmë të drejtën për t'u tërhequr ndonjë promovim, bonus apo ofertë të veçantë në çdo kohë. Në rast se ne besojmë po abuzojnë ose tentuar për të abuzojnë një bonus apo promovim të tjera, ose ka të ngjarë të përfitojnë duke shpërdoruar apo mungesën e besimit të mirë, atëherë ne mund të, në bazë të linjës sonë, mohoj, të mbajë në burim ose të tërheqë nga ju ndonjë bonus apo promovim, ose shfuqizojë ndonjë politikë në lidhje me ju, ose përkohësisht ose përgjithmonë, ose të përfundojë dhe / ose bllokojnë qasjen tuaj në shërbimet tona dhe produktet dhe / ose llogarinë tuaj pa qenë nën ndonjë detyrim për të paguar të gjitha fondet e mbajtura në llogarinë tuaj.

Abuzimet përfshijnë, por nuk kufizohen vetëm në, regjistrimin e llogarive të shumëfishta brenda rrjetit Progressplay në mënyrë që të përfitojnë nga ndonjë bonus dhe / ose promotion.Where ne identifikimin e abuzimit, ne rezervojmë të drejtën për të vendosur kufizime mbi oferta të caktuara bonus në diskrecionin tonë të vetëm dhe absolut

Të gjitha promovime, shpërblimet dhe oferta speciale të fillojë në 00:00 GMT dhe do të përfundojë në 23:59 GMT në datat e përcaktuara, unless stated otherwise in the specific promotions', bonus's or special offer's terms and conditions.

Pa përjashtuar nga çdo dispozitë tjetër në këtë politikë, para se të tërheqjet janë përpunuar, play juaj do të shqyrtohet për çdo luajtur modelet e parregullt. Në interes të lojrave të drejtë, i barabartë, zero apo të ulët baste diferencë ose bast mbrojtje, të gjithë do të konsiderohen të lojrave të parregullt, për bonus play-me qëllime kërkesë. Shembuj të tjerë të luajnë lojë të parregullt përfshijnë, por nuk kufizohen vetëm në, vendosur baste të vetme të barabartë ose më të madhe se më të ulët të £5 / €5 / $5 / 50kr ose 5% e vlerës së bonusit ose më të ulët të £2 / €2 / $2 / 20kr ose 2% e vlerës së bonusit në qoftë se keni bërë një depozitë anë ose Neteller ose Skrill (duke përfshirë, ku kufiri i tillë është tejkaluar për shkak të ndonjë funksion të dyfishtë lart ose tjetër të çdo lojë) deri në kohën kur janë përmbushur kërkesat wagering për këtë bonus. A duhet të mendojmë se ka ndodhur luajnë lojë të parregullt, ne rezervojmë të drejtën të refuzojë ndonjë tërheqje, konfiskojë të gjitha fitimet dhe / ose bllokojnë qasjen tuaj në shërbimet tona dhe produktet dhe / ose llogarinë tuaj pa qenë nën ndonjë detyrim për të paguar të gjitha fondet e mbajtura në llogarinë tuaj.

Të gjitha fitimet e gjeneruara nga bonuset mund të tërhiqen vetëm pas një shumë që arrin në jo më pak se 50 (Pesëdhjetë) herë shumën e bonusit të marra është vënë bast (nëse nuk shprehet ndryshe në kushtet specifike dhe kushtet e një bonus të veçantë apo promovimit); ju nuk do të jetë në gjendje të tërheqë shumat bonus dhe çdo fitim i atribuohen atyre nga llogaria juaj para takimit këtë kërkesë, dhe këto fonde do të zbriten nga bilancin e llogarisë tuaj për qëllim të tërheqjes.

Shumat bonus nuk mund të tërhiqen, and can be used solely for wagering purposes; for the avoidance of doubt, the inclusion of the bonus amounts in your account balance does not mean that the bonus amounts can be withdrawn and such bonus amounts will be deducted from your account balance for the purpose of withdrawal.

If you are yet to complete the wagering requirements of a bonus whilst claiming another bonus/es, ju duhet të plotësoni kërkesat wagering e bonusit të parë para fillimit të grumbulluar të wagers për plotësimin e kërkesave wagering për çdo bonus / es të njëpasnjëshme, nëse nuk arrin të bilancit tuaj 0.00, në të cilin rast wagers tuaj do të fillojë të akumuluar për qëllime të kërkesave wagering e bonusit të ardhshëm. .

vetëm 5% nga bastet e vendosura në të gjitha versionet e poker video dhe / ose videove të energjisë poker do të llogaritet në drejtim të kërkesave wagering për bonus përkatës, promovimin apo ofertë speciale; vetëm 10% nga bastet e vendosura në të gjitha versionet e Baccarat, Roulette, dhe / ose lojëra poker tryezë do të llogaritet drejt kërkesat wagering për bonusin përkatës, promovimin apo ofertë speciale.

Ne rezervojmë të drejtën për të parandaluar lojtarë të regjistruar, prerje-transportim trupash në ose depozitimit nga juridiksione të caktuara nga pjesëmarrja dhe të drejtë për ndonjë ose të gjitha promovime dhe shpërblimet, në bazë të linjës sonë. Kjo Politika Bonus vlen për të gjitha llojet e shpërblimet, promovime dhe shpërblimeve për ju më të madhe të depozitimit aktual të bëra nga ju.

shpërblimet e veçanta dhe promovime mund të përmbajnë termat dhe kushtet të cilat ju janë të nevojshme për të përmbahen në mënyrë që të jenë të ligjshëm për të marrë bonus ose promovimin shtesë, e përdorin atë dhe të holla atë.

Kjo politikë Bonus është hartuar në gjuhën angleze. Në rast të mospërputhjes në mes të kuptimit të çdo versionet e përkthyera të kësaj politike Bonus dhe versionit në gjuhën angleze, kuptimi i versionit në gjuhën angleze do të mbizotërojë.Version 1.8 - Date: 06.06.2017