Finn dhe Spin Swirly

Finn Dhe Spin Swirly është një Online Slot lojë që ka një temë irlandez folklorik. Krijuar nga NetEnt, Kjo video slot vjen me simbole të njohura të tilla si bare, bells, horseshoes dhe clovers katër-fletë. Ajo gjithashtu ka një grup Paguan sistem fitues në vend sesa sistemin tuaj të rregullt linjë pagese. Të gjitha këto dhe shumë më tepër të bëjë këtë online slot një domosdoshmëri një për të kontrolluar nga. Ju mund të merrni më shumë detaje në lidhje me këtë vend i caktuar nga rishikimin poshtë.

Luaj Tani

Një Cluster Pays online slot lojë

Ju keni 5 rreshtave dhe 5 lëkundet në këtë Slot lojë online. Siç u tha më herët nuk ka linjë pagese aktive në dispozicion, kështu fiton fitohen kur ju tokës një grup të ikonave identike në rrotullat ngjitur nga e majta në të djathtë dhe deri poshtë. Finn Dhe Spin Swirly është luajtur me një shenjë të 10p për çdo rrotullim. Kjo është një gamblers me rrezik të ulët ëndërr, megjithatë, ju mund të deri bastet tuaja për rrotullim të larta deri në £ 200 në qoftë se ju dëshironi shpërblime më të mëdha për përpjekjet tuaja.

Features Bonus në dispozicion në bazën e lojë

Në lojë bazë të këtij Slot lojë online, ju mund të merrni për të luajtur katër karakteristika të arrihen rastësisht bonus. Këto janë përkatësisht "Dragon Destroy", "Magic Transformimi", "Luck irlandez" dhe "Starfall Wilds".

Me Dragoit Destroy, ju keni simbolet që janë pjesë e një grup fitues shpërthimet. Këto simbole do të zëvendësohen me të reja dhe me shpresë, fiton reja thërrmuese do të formohet dhe cikli vazhdon. Magjike Transformuar do të kthehet zemrën e lopata (Simbolet me vlerë të ulët) në simbole me vlera më të larta të formohet në një grup dhe për të rritur të ardhurat tuaja të fitojë cluster.

Fati irlandez do të ketë simbole identike në vend në dy vija vertikale dhe horizontale ngjitur për të rritur fitore tuaja thërrmuese. Ne anen tjeter, tipar Starfall Wild do të ketë sa më shumë si pesë ikona Star Wild në rrotullat për të ndihmuar me të egra ndihmuar fiton thërrmuese.

Simbolet irlandeze-themed të këtij Slot lojë online

Simbolet e kësaj Slot Lojë online janë Irish-themed. Ju keni maç, zemrat, acorns, Horseshoes fat, clovers katër-fletë dhe rubies. Me pesë rubies në rrotullat, ju mund të fitojnë një koeficient 50x kunji. Siç u përmend më parë ju keni një Wild Star dhe kështu simboli do të zëvendësojë ikona të tjera përveç një ikonë kyç shpërndaj.

Luaj Tani

Për të përmbledhur

Kjo slot Video ka një skenë të këndshme e sfondit dhe grafika janë po aq të mëdha. Cluster Pays Sistemi mund të fitoni mjaft një pagim të mirë dhe fiton mund të fitohen në mënyrë të vazhdueshme, si dhe veçanërisht me karakteristika lojë bazë në dispozicion.