Mbretëresha e gjakut

Mbretëresha i gjakut është një shkëlqyer Casino Slots Bonus slot mundësuar nga Dog Studio e Hekurt. Slot përdor temën vampir së bashku me vendosjen e mërzitur natë që formon sfondit të rrotullat. Kjo është një vend i caktuar mirë-projektuar me visuals krijuese dhe animacione. Gjithashtu, fonogram tensionuar shton deri në atmosferën e këtij vend i caktuar dhe në këtë mënyrë, ajo siguron një përvojë më të angazhohen për lojtarët. i përgjithshëm, Ky bonus slot Casino Slots është duke lëvizur shpejtë dhe ofron fitore të mëdha.

Luaj Tani
 

Përmbushur bloodsuckers në këtë emocionues Casino Slots Bonus Slot!!

kjo Casino Slots Bonus slot ka 5 reels, 3 rreshtave dhe të mahnitshme 30 paylines fiks. këtu, gjitha veprimet është themeluar brenda portës së varrezave që është ndezur pjesërisht nga hëna e plotë në qiell dhe të ruajtur nga carvings ndryshme skelet të vendosura në të dy anët.

Simbolet vlerë më të lartë të këtij vend i caktuar Casino Slots Bonus janë treguar nga një mbretëreshë, ndritshëm Kristal kuqe, palë e shkopinj druri, Van Hell dhe vampir transformuar. kurse, krik, mbretëreshë, Mbreti dhe Ace simbolet konsiderohen si vlera më të ulëta.

Gjithashtu, ikona egër është kokë ulluku që ndodh vetëm në një rresht të lartë dhe sa herë që kjo ndodh, ajo do të shtrirë për të plotësuar pozicionet e tjera. Ajo gjithashtu mund të zëvendësojnë të gjithë të tjerët për të krijuar combos fituese përveç një shpërndaj zemrës. për më tepër, minimale dhe maksimale bastet e £ 0.30 dhe £ 90.00 mund të vendosen këtu.

Joshës karakteristika bonus për të kontrolluar nga:

rrotullime falas

Ajo do të aktivizohet duke u 3 ose më shumë ikona shpërndaj zemra diku në ekran për të cilën lojtarët do të fitojnë në vijim:

  • Njëzet rrotullime falas do të fitohet për tre shpërndan zemrës.
  • Tridhjetë rrotullime falas do të jetë fituar për katër shpërndan zemrës.
  • Pesëdhjetë rrotullime falas do të jetë fituar për pesë shpërndan zemrës.

Lojtarët tani mund të zgjidhni një nga 2 pa pagesë vishet opsione ose modes:

  • Van Hell Uji i Shenjtë - nën këtë, ndonjë nga malet e egra të shenjtë të ujit ulje në makinë do të zgjerohet nga një simbol në kohën nëse ajo mbulon deri katër pozicione. dhe, atëherë ajo do të tërhiqet.
  • BloodQueen Potion - kur ilaç Blood ekran në krye të dytë, reels tretë ose i katërt, kjo do të përhapet për të mbuluar të gjithë mbështjell. Gjithashtu, me çdo rrotullim të mëvonshëm, reels egra do të vazhdojë 1 vendin në drejtim të majtë nëse nuk bie poshtë në buzë.

Për të përmbledhur

Luaj Tani
 

Mbretëresha e gjakut ka një grup të përsosur up për sezonin e Halloween dhe kështu, dashuruar vampir patjetër do të donte këtë slot. Ajo ofron një zgjeruara rrotullime falas funksion që lejon të ardhurat denjë. Kjo është një vend i caktuar lartë mospërputhja me fitore të mundshme prej rreth 1000x rrezik e lojtarit. RTP është 96.06%.