Renegades

Renegades është visually tërheqës Bonus Slots UK slot lëshuar nga NextGen Gaming. Ajo tregon një histori të 5 karaktere femra nga periudha të ndryshme dhe botëve, të cilët janë të dukshëm për aftësitë e tyre të mrekullueshme dhe arritjet. Kjo Bonus slot Slots UK ka një gameplay këndshëm i cili premton një temë të shkëlqyer dhe disa animacione të paharrueshme. Kjo Bonus Slots UK është lojë në të gjitha pajisjet me minimum dhe baste maksimum prej £ 0.30 dhe £ 60.00 respektivisht.

Luaj Tani
 

Ejani dhe Fitim fitore e bukur në këtë Bonus Slots UK!!

Slot Karakteristika 5 reels, 3 rreshtave dhe 243 mënyrat e mundshme fituese, e cila do të thotë se fiton do të krijohet për aq kohë sa të përputhen ose simbole të ngjashme janë në rrotullat ngjitur filluar nga ana e majtë. Gjithashtu, një sfond të maleve tmerrshëm plotëson rrotullat mbi të cilat simbole mund të ndodhë zgjerohet ose horizontalisht apo vertikalisht. Në fakt, ata mund edhe të duket si big 3 × 3 ikonat e në mënyrë që të ofrojë potencialin më fitues.

Slot perfshin 5 Simbolet me vlerë të lartë të cilat janë 5 ladies from across the time such as Raffaela Blaze, Dragonslayer zgjedhur, Harries Hellstorm, Ivy Sabreclaw dhe Freya (Valkyrie e Valhalla). dhe, vlera të poshtme janë të përfaqësuar nga 5 gems me ngjyrë.

Ikona e egër është e njohur si një 'egër' të artë që do të qëndrojnë për të gjitha simbolet e tjera për të formuar kombinimet fituese, përveç një bonus ikonë akullt ngjyrë blu. Gjithashtu, një çmim i parë i 250x aksioneve e lojtarit mund të fitohet duke luajtur këtë Bonus Slots UK smartly.

Features të dobishme Bonus

Simbolet Mega

Me çdo rrotullim, dy ose tre lëkundet fqinje do të bllokohet dhe pastaj të tjerr deri së bashku për të shfaqë simbolet mega. Lojtarët do të marrin Simbolet Mega të cilat janë deri në tre simbole të larta dhe tre lëkundet gjithë! kështu, Kjo thjesht do të sigurojë ata me fitore të zgjeruara.

rrotullime falas

Kjo do të ketë shkaktuar nga vendosja e tre ose më shumë simbole blu bonus diku në rrotullat. tani, tetë rrotullime falas do të jepen për lojtarët në fillim. Gjatë këtyre vishet, vetëm 1 i Renegade zonjat do të ndodhë në rrotullat, së bashku me të gjitha simbolet e tjera, edhe duke përfshirë malet e egra dhe ikonave bonus. Gjithashtu, rrotullime shtesë do të jetë shkaktuar nga marrjen e tre më shumë ikona bonus gjatë këtij raundi. kështu, lojtarët do të marrin deri në gjashtëmbëdhjetë rrotullime falas në totalin.

Për të përmbledhur

Luaj Tani
 

Renegades është një slot tërheqëse që është luajtur nga një audiencë të madhe në të gjithë botën. Ai përmban grafika të cilësisë së lartë dhe një fonogram të ngurta. Ajo gjithashtu ofron karakteristika impresive bonus që lejojnë disa fitore të mëdha. kështu, ajo është një vend i caktuar lartë paqëndrueshmëria me një RTP e 96.37%.