Aloha

Aloha Hawaii! Well, që nuk i pëlqen Hawaii? Plazhet e ngrohta tropikale me shuplakat kokosit rreshtim tyre, Sunshine të gjitha gjatë gjithë vitit dhe për të mos përmendur kuzhinën cik smacking. Ata që kanë vizituar tashmë Hawaii do të duan të kthehen dhe ata që nuk e kanë patjetër do të duan të vizitojnë atë një herë. Dhe këtu vjen një lojë për të gjithë ju të gjithë pining për të shkuar në Hawaii. Aloha është i kësaj të fundit për të slot lojrave zhanër celular dhe online nga lojrat NetEnt. Kjo slot ju jep ndjenjën e duke luajtur në një prej kazinove në Hawaii, ndërsa ulur në shtëpinë tuaj.

This slot has some great graphics that really bring out the flavor of Hawaii. The graphics do not look like they were created for a slot game but rather feel like a video game you would play on a Playstation or Xbox. But this is not surprising for a slot from NetEnt and is an ode to their amazing graphics team. The symbols look bright, colourful and really vivid. The music too adds that extra zing to make this game a one cool slot.

It’s time to PartyHawaiian style!!

Aloha has a unique and original gameplay. Kjo është diçka që NetEnt nuk e kanë provuar më parë. Nuk ka reels dalluese dhe paylines si lojrat e fatit klasike, por në vend të kësaj ajo që ju merrni është 5 rreshtave dhe 6 columns.

Për të fituar të gjitha e ka të bëni është për të krijuar një grup të 9 ose më shumë prej të njëjta simbolet në bluarje. Tani çdo simbol ju jep kthimit ndryshme. Dhe gjithashtu më e madhe grumbulli më e madhe fitoren tuaj. Çfarë kjo nuk është se ky lojtar ka mundësinë për të fituar në mënyra pothuajse të panumërueshëm.

The wins do come frequently and the maximum spins one could go without a win is around 10. Although the wins are not really that big in this game, the frequency of the wins should keep players interested for a long time.

Aloha is a low risk slot with a player return of around 96.5%. This makes this game almost virtually risk free.

Also, there are no wilds in Aloha. But rather you get a ‘?’ symbol. Çfarë ky simbol nuk është ajo zëvendëson simbol që ka shansin më të mirë për të krijuar një grup të fituar. Ky është një tipar i madh që mund të vijë në mjaft i dobishëm, ndërsa ndiqte fitore të mëdha.

Vendimi i formës së prerë

A po ose një jo? Aloha është një yes caktuar. Kjo është një nga lojëra elektronike më të freskëta që kanë dalë në muajt e fundit. Ai ka gjithçka shkon për të për mua atë një vend i caktuar të suksesshme në muajt e ardhshëm. So, patjetër të provoni këtë një të tillë. Ju do të keni asnjë keqardhje.