Ariana

Ariana është një 5 mbështjell fikse 25 payline slot game from Microgaming. Ajo mund të jetë përpjekja e fundit Microgaming së në nënujore themed slot games. Duke siguruar një efekt qetësues dhe qetësues; tema blu i lojës do të duhet të luajnë për një kohë të gjatë.

simbolet Ariana

Oqean të thellë blu është sfond i përkryer për Ariana bukur për të notuar rreth. Valë në rrezet e diellit të dobët; e zemrat thesar, barërat e këqija ujore dhe një pamje të shtratin e detit janë simbole të lartë që paguajnë të kësaj loje slot. kartë simbolet e 10, J, Q, K dhe A duket pak e çuditshme, kur shihet në rrotullat.

Game Features

simbolet Zgjerimi funksion do të mbajë ato fitimet vijnë të trasha dhe të shpejtë. Kjo është një tipar interesant, ku simboli i plotë bërë pirg në rrotullën e parë të zgjeruar të gjitha simbolet matching larta në rrotullat tjera. Kjo ndodh vetëm kur simbolet përputhen janë pjesë e linjë pagese fitues.

Wilds: Arian tekst është simbol i egër. Ajo do të zëvendësojë simbolet e tjera përveç simbol shpërndaj. Simboli i egër është bërë pirg në rrotullën e parë gjatë rrotullime falas.

Scatters: Simboli yll deti është shpërndaj që do të paguajë fiton shpërndaj. Duke dalë kudo në rrotullat; ju mund të shkaktojë të rrotullime falas funksion sa herë që 3 ose më shumë nga këto simbolet shihen.

Ju do të fitojë 15 rrotullime falas të cilat mund të ri-shkaktuar kur simbolet yll deti janë parë gjatë rrotullime falas.

zgjerimin tipar simboli është parë edhe gjatë rrotullime falas funksion. edhe këtu, simboli i plotë bërë pirg në rrotullën e parë, do të zgjerojë të gjitha simbolet matching larta dhe simbol Wild, në rrotullat tjera.

Min / Max Bet per spin (£/$/€): 0.25 – 125.0

Jackpots (£/$/€): upto 30,000 (free spins)

Closing thoughts

Ariana është një tjetër nënujore game themed slot. Linjë pagese fikse mund të konsiderohet si një disavantazh për lojtar të lojëra elektronike peni. i përgjithshëm, kjo është një lojë e thjeshtë me shanse të jashtëzakonshme fituese.